Google Translator

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Εκπτωτική κάρτα για διαβητικούς


Τη δική τους κάρτα προνομίων, αποκτούν τα άτομα ,με σακχαρώδη διαβήτη. Πρόκειται για μια εκπτωτική κάρτα, που θα προσφέρει σε όλα τα άτομα με διαβήτη, μειωμένες τιμές, σε προϊόντα και υπηρεσίες που έχουν ανάγκη, στοχεύοντας στη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

Η κάρτα προνομίων ,για τα άτομα με διαβήτη, θα τεθεί σε ισχύ την 14η Νοεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη και είναι υπό την αιγίδα του υπουργείου Υγείας, της Ελληνικής Ομοσπονδίας, για
τον Διαβήτη (ΕΛΟΔΙ) και του δήμου Αθηναίων. Θα λειτουργεί με το σύστημα του barcode το οποίο είναι συμβατό με τα περισσότερα σημεία πώλησης της χώρας.

Η σημαντική αυτή πρωτοβουλία παρουσιάστηκε από τον πρόεδρο της ΕΛΟΔΙ Δημήτρη Συκιώτη, τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργο Πατούλη και τον επιστημονικό συνεργάτη του Τομέα Οικονομικών Υγείας της ΕΣΔΥ Κώστα Αθανασάκη. Όπως εξήγησε ο κ. Συκιώτης, οι δικαιούχοι θα παραλαμβάνουν την κάρτα προνομίων με courier στο σπίτι τους, καταβάλλοντας μία συμβολική ετήσια συνδρομή της τάξεως των 3 ευρώ, η οποία θα καλύπτει τα έξοδα εκτύπωσης και πλαστικοποίησης της κάρτας.

Στη συνέχεια, επιδεικνύοντας την κάρτα στα συμβεβλημένα καταστήματα, θα τους παρέχεται η έκπτωση που δικαιούνται βάσει της συμφωνίας με τις εταιρείες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Από την πλευρά του ο κ. Πατούλης επισήμανε ότι ο διαβήτης είναι μία νόσος που μπορεί να χτυπήσει την πόρτα καθενός μας.

«Εμείς ως γιατροί αλλά και το σύνολο της κοινωνίας οφείλουμε να στηρίξουμε τους διαβητικούς ασθενείς και να συμβάλουμε με κάθε διαθέσιμο μέσο προκειμένου να διευκολύνουμε την καθημερινότητά των ασθενών αυτών.»τόνισε ο πρόεδρος του ΙΣΑ.

Οι δικαιούχοι θα μπορούν να ενημερώνονται για την κάρτα προνομίων από την ιστοσελίδα www. kartadiaviti.gr, την τηλεφωνική γραμμή 801 500 35 35, η οποία θα λειτουργεί καθημερινά, τις ιστοσελίδες της ΕΛΟΔΙ (www. elodi. org) και των συμβεβλημένων με το πρόγραμμα εταιρειών.

Πηγή: real.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More