Google Translator

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Εγκεφαλικό ο Κασάνο!Ευχές απο Τότι.



Ο Αντόνιο Κασάνο παραμένει από το βράδυ του Σαββάτου κλινήρης στο νευρολογικό τμήμα του νοσοκομείου "Policlinico" του Μιλάνου, και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ισχαιμικό επεισόδιο, με τους ανθρώπους του Καμπιονάτο να παρακολουθούν πλέον με κομμένη την ανάσα την εξέλιξη της υγείας του.
Ένας από αυτούς είναι και ο Φραντσέσκο Τότι, με τον αρχηγό της Ρόμα να στέλνει ευχές για ανάρρωση στον "Φανταντόνιο" με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο:

"Το σημαντικό είναι να είσαι
καλά. Φόρτσα Αντόνιο. Σε περιμένω στον δεύτερο αγώνα Μίλαν-Ρόμα στο Μιλάνο", έγραψε ο καπιτάνο των "τζαλορόσι" στην προσωπική του ιστοσελίδα, για να καταλήξει με χιουμοριστικό τρόπο:

"Πρέπει να βιαστείς να βγεις από το νοσοκομείο επειδή είμαι σίγουρος ότι οι γιατροί και οι νοσοκόμοι δεν θα μπορούν ήδη να αντέξουν με τις πλάκες που κάνεις".

Χαρακτηριστικά είναι και τα μηνύματα συμπαράτασης από δύο σπουδαίους Ιταλούς τεχνικούς.
"Εύχομαι από την καρδιά μου να γυρίσει γρήγορα. Το ποδόσφαιρο έχει ανάγκη από το ταλέντο του.
Πρώτα πρέπει να μας ενδιαφέρει η υγεία του παίκτη, με τη Μίλαν να είναι ωστόσο γνωστή για την ευαισθησία της σε τέτοια ζητήματα", δήλωσε ο Κάρλο Αντσελότι στην "Corriere dello Sport", ενώ ο Μαρτσέλο Λίπι είπε στο ίδιο μέσο:

"Οι Κασάνο και Γκατούζο είναι σε μία ευαίσθητη φάση της ζωής τους, ελπίζω να επιστρέψουν το συντομότερο δυνατόν και να τους ξαναδούμε στο γήπεδο".

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, ο Κασάνο θα μείνει τουλάχιστον μία εβδομάδα ακόμη στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε περαιτέρω νευρολογικές εξετάσεις ενώ ο ίδιος ζήτησε και πήρε άδεια από τους γιατρούς να δει στην τηλεόραση τον αποψινό αγώνα της Μίλαν με τη ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ στο Μινσκ, για την 4η αγωνιστική του Champions League.
Πηγή : sport24.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More