Google Translator

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Σκάρλετ Γιόχανσον: Τι απέγιναν οι καμπύλες της;


Μία ημέρα μετά τα 27α γενέθλιά της, η Σκάρλετ Γιόχανσον αποκαλύφθηκε στο εξώφυλλο του τεύχους Δεκεμβρίου του περιοδικού "Interview", όπου παρουσιάζει τη σκοτεινή και σέξι πλευρά της, αλλά όπως πολλοί παρατήρησαν, λείπουν οι διάσημες καμπύλες της.

H 27χρονη ηθοποιός φημολογείται πως έχει συνάψει σχέση με τον 40χρονο πρώην σύντροφο της Κέιτ Μος, και πατέρα της μοναχοκόρης της, Λίλα Γκρέις,Τζέφερσον Χακ. Οι δυο τους γνωρίζονταν εδώ και δέκα χρόνια, όμως ήρθαν κοντά στο Λονδίνο, όπου εκείνος διαμένει κι εκείνη πραγματοποιεί τα γυρίσματα της νέας ταινίας της "Under The Skin".
Στη συνέντευξη που συνοδεύει τη συγκεκριμένη φωτογράφηση η Σκάρλετ μιλάει για την επιθυμία της να αφήσει κάτι πίσω της στον κόσμο. Μάλιστα, συνεργάστηκε με την εταιρεία Neff για να δημιουργήσει ένα σκουφάκι για το Neff Hope, ένα project που στοχεύει στην ενημέρωση και τη στήριξη της έρευνας κατά του καρκίνου. "Βοήθησα για τη δημιουργία αυτού του σκούφου με την ελπίδα ότι κάθε μία αγορά, μπορεί να έκανε έναν ασθενή να αισθανθεί πιο άνετα στη διάρκεια της θεραπείας του και να είναι χαλαρός και άνετος", είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή : :yupi.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More