Google Translator

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Μαχλάς: ''Στόχος η εξυγίανση''


Η οικονομική εξυγίανση της ΠΑΕ ΟΦΗ είναι ο πρωταρχικός στόχος της διοίκησης όπως τόνισε ο Νίκος Μαχλάς, ο οποίος έπλεξε το εγκώμιο του Νίκου Αναστόπουλου για την δουλειά που κάνει στον σύλλογο.
Ο πρόεδρος του ΟΦΗ με δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Creta Channel ανέφερε: «Ο Νίκος Αναστόπουλος έχει κάνει σπουδαία δουλειά στην ομάδα μας και του έχω πει πολλές φορές πως συνολικά είναι αδικημένος σαν προπονητής», είπε αρχικά ο πρόεδρος του ΟΦΗ και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Η μεταξύ μας χημεία έχει δέσει και αυτό έχει φανεί από την συνεργασία που έχουμε από την αρχή μέχρι τώρα».
Για το ενδεχόμενο να βρεθεί επενδυτής για τον ΟΦΗ, είπε: «Εμείς έχουμε ως στόχο την οικονομική εξυγίανση της ομάδας. Για να βρεθεί κάποιος να βοηθήσει την ομάδα, θα πρέπει να είναι σωστός και αυτός και ο ΟΦΗ. Δεν έχουμε κάτι συγκεκριμένο τώρα, έχουμε κάνει κάποιες προτάσεις ώστε να έρθουν στην ομάδα κάποιες χορηγίες με την ελπίδα ότι θα έρθει κάτι καλύτερο στο μέλλον».

Τέλος, συμπλήρωσε: «Στα οικονομικά κάνουμε προσπάθειες μαζί με τον δήμαρχο για να βοηθήσουμε την ομάδα. Νομίζω ότι ο ΟΦΗ ξεφεύγει σιγά-σιγά από την μιζέρια και αποκτά ξανά την αίγλη του παρελθόντος».

Πηγή : gazzetta.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More