Google Translator

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

«Έφυγε» ένας «θρύλος» της αμερικανικής τηλεόρασης


«Φτωχότερη» είναι από σήμερα η παγκόσμια τηλεόραση.

Ο Άντι Ρούνεϊ, παρουσιαστής του διάσημου κωμικού «60 minutes» απεβίωσε στα 92 του χρόνια αφήνοντας απέραντη θλίψη στο Αμερικανικό δίκτυο “CBS News” αλλά και σε όσους αγαπούσαν το καλό χιούμορ.

Η τελευταία του εκπομπή ήταν ένα μήνα πριν, στις 2 Οκτωβρίου του 2011 και αμέσως μετά, άρχισαν τα προβλήματα υγείας για τον αξιαγάπητο κωμικό.

Μια μικρή επέμβαση στην οποία υπεβλήθη σε συνάρτηση με τον εξασθενισμένο
οργανισμό του, έφεραν τις πρώτες επιπλοκές οι οποίες οδήγησαν στον θάνατο, τον άνθρωπο που πέρασε πάνω από 60 χρόνια στην τηλεόραση.

«Είναι μια θλιβερή ημέρα για το “60 Minutes” αλλά και για κάθε άνθρωπο στο “CBS News”. Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς την ζωή του εδώ μέσα χωρίς τον Andy κάπου εδώ τριγύρω. Αγαπούσε την ζωή του και την έζησε με τους δικούς του όρους. Θα μας λείψει πάρα πολύ», δήλωσε ο Jeff Fager, πρόεδρος του CBS News.

Ο Ρούνεϊ ήταν στο κανάλι από την γέννησή του, «ξοδεύοντας» περισσότερα από 60 χρόνια της ζωής του εκεί. Τα πρώτα 30 τα πέρασε πίσω από την κάμερα ως συγγραφέας και παραγωγός και από το 1978 και έπειτα παρουσιάζοντας το «60 minutes» έγινε μια παγκόσμια τηλεοπτική προσωπικότητα. Ένας ρόλος, που όπως ο ίδιος υποστήριξε ποτέ δεν του ήταν άνετος αφού προτιμούσε την ζωή του την εποχή που ήταν συγγραφέας.




Πηγή : sport-fm.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More