Google Translator

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Ο σεβασμός στους δημοκρατικούς θεσμούς




Οι δημοκρατικοί θεσμοί,με προεξέχοντα του Προέδρου της Δημοκρατίας,θα πρέπει να γίνονται σεβαστοί από τους πολίτες.

Κι' εσείς Κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας για τα καταδικαστέα σε βάρος σας συμβάντα δεν θα πρέπει,να λάβετε σοβαρά υπόψη ότι δύο χρόνια τώρα το μεγαλύτερο μέρος του λαού αντιμετωπίζει αξεπέραστα προβλήματα απο τα σκληρά μέτρα λιτότητας που τον οδηγούν σε απόγνωση και αγανάκτηση?

Είναι φυσιολογικό λοιπόν στο μυαλό του καθενός να στροβιλίζουν διάφορες σκέψεις,απορίες και βασανιστικά ερωτήματα όπως:

  • Εσείς Κύριε Πρόεδρε που στην θητεία σας κορυφώθηκαν τα προβλήματα του λαού εξαιτίας της ανικανότητας(για να μην χρησιμοποιηθούν σκληρότερες εκφράσεις) των κυβερνώντων να καταπολεμήσουν δραστικά τη διαφθορά,τη φοροδιαφυγή,την εισφοροδιαφυγή,την γραφειοκρατία κ.α. έπρεπε να παραμένετε απλώς παρατηρητής?
  • Μήπως εάν είχατε αναλάβει πρωτοβουλίες να συνετίσετε,με μοναδικό όπλο την παραίτηση σας,τους 300 της Βουλής για να ομονοήσουν και απο κοινού να αγωνιστούν πραγματικά για το καλύτερο δυνατό,δεν θα φθάναμε στα σημερινά δεινά και τη χρεωκοπία? 
  • Τέλος,έχετε σκεφτεί Κύριε Πρόεδρε ότι εαν το πράξετε αυτό,έστω και τώρα,θα γίνετε ο μοναδικός φωτεινός σηματοδότης στο πανθομολογούμενο θολό τοπίο της πολιτικής αναξιοπιστίας? 



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More