Google Translator

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

"Εξέδιδε" τη 12χρονη κόρη της σε 67χρονο με αντάλλαγμα βότκα και καφέδες



"Καταπέλτης" το πόρισμα για τον 67χρονο Ηρακλειώτη - Στη φυλακή παραμένει η μητέρα που "εξέδιδε" το κοριτσάκι της έναντι υλικών ανταλλαγμάτων.

Καταπέλτης είναι το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών για 67χρονο Ηρακλειώτη - με παιδιά και εγγόνια - ο οποίος κατηγορείται ότι εκμεταλλευόταν σεξουαλικά ένα 12χρονο κορίτσι, σύμφωνα με εκτενές ρεπορτάζ του cretalive.

Τον ηλικιωμένο είχαν συλλάβει αστυνομικοί στο πάρκινγκ του Βενιζελείου, παραμονή Πρωτοχρονιάς
και μάλιστα με τα παντελόνια κατεβασμένα.

Ο ισχυρισμός ότι του έπεσε το παντελόνι επειδή ήταν ...μεγάλο, δεν έπεισε το Δικαστικό Συμβούλιο. Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ηρακλείου παραπέμπονται να δικαστούν επίσης η μητέρα και η αδερφή της ανήλικης, οι οποίες σύμφωνα με το βούλευμα είχαν πλήρη επίγνωση της κατάστασης και μάλιστα φέρονται να «θυσίαζαν» το κοριτσάκι για ένα μπουκάλι βότκα, μερικούς καφέδες και λίγα ευρώ.

Είναι ανατριχιαστικό ότι το παιδί, παρά τα όσα τραγικά βίωσε, δεν έπαψε στιγμή να ζητάει τη μητέρα του, να εκφράζει την αγάπη του και να ζει με το φόβο ότι δεν θα την ξαναδεί.

Σύμφωνα με το βούλευμα, ο 67χρονος - ο οποίος δηλώνει νομοταγής οικογενειάρχης - φέρεται να είχε οδηγήσει τουλάχιστον τέσσερις φορές το κοριτσάκι σε ερημικές τοποθεσίες, με τις «ευλογίες» της μητέρας και της αδερφής του.

Η υπόθεση που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία αποκαλύφθηκε χάρη στην παρατηρητικότητα ενός γείτονα αστυνομικού, ο οποίος υποψιάστηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Παραμονή της Πρωτοχρονιάς και ενώ δεν βρισκόταν σε υπηρεσία, αποφάσισε να ακολουθήσει με το αυτοκίνητο του το όχημα του 67χρονου, στο οποίο μόλις είχε επιβιβαστεί το κοριτσάκι. Στην κατάθεση του είχε αναφέρει:

«Τους ακολούθησα και κατά την πορεία τους, αυτός σταμάτησε σε ένα οπωροπωλείο και αγόρασε κάποια πράγματα. Επίσης σταμάτησε και σε ένα σούπερ-μάρκετ. Στην συνέχεια μπήκαν στο πάρκινγκ του Βενιζελείου. Πάρκαρε το φορτηγάκι στο τέρμα του χώρου. Ήταν ερημικός με πλήρες σκοτάδι. Τότε κάλεσα μέσω του κέντρου Άμεσης Δράσης το περιπολικό της Ασφάλειας.

Μαζί με τους συναδέλφους μου πλησιάσαμε το όχημα. Ο οδηγός του φορτηγού μόλις είδε τα φώτα των οχημάτων μας, έβαλε αμέσως μπροστά το φορτηγάκι του και προσπάθησε να φύγει. Τότε τον μπλοκάραμε με τα αυτοκίνητα μας. Κατεβήκαμε φωνάζοντας «Αστυνομία».

Ανοίξαμε την πόρτα του οδηγού και κατεβάσαμε τον οδηγό τραβώντας τον κάτω.

Διαπιστώσαμε ότι το παντελόνι του ήταν ξεκούμπωτο καθώς μόλις βγήκε, έπεσε στους αστραγάλους του. Αυτός αμέσως δήλωσε ότι θα είναι συνεργάσιμος, ότι «θα μας τα πει όλα» και συγχρόνως μούντζωνε το πρόσωπο του. Το κοριτσάκι αναστατώθηκε και έβαλε τα κλάματα».

Ο 67χρονος στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι απλώς βοηθούσε την οικογένεια επειδή την λυπόταν και ότι το κοριτσάκι τον ακολουθούσε στα ψώνια.

Ισχυρίστηκε ότι την είχε φιλήσει μία και μοναδική φορά στο μέτωπο από στοργική διάθεση.

Για τη μητέρα της 12χρονης, η οποία κρατείται στις φυλακές Νεαπόλεως, το Δικαστικό Συμβούλιο την παραπέμπει σε δίκη για την κακουργηματική κατηγορία της προαγωγής στην πορνεία της ανήλικης και αναφέρει σε σχέση με την συμπεριφορά της ότι επέδειξε κυνικότητα, ψυχρότητα και αναλγησία όταν παρέδιδε τη θυγατέρα της έναντι υλικών ανταλλαγμάτων στον ηλικιωμένο.

Πηγή: Cretalive

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More