Google Translator

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Άφησε την τελευταία του πνοή ο εκκεντρικός παρουσιαστής Sir Jimmy Savile




Γνωστός στο βρετανικό κοινό για την εκπομπή του στο ΒΒC "Jim'll fix it", ο Jimmy Savile άφησε την τελευταία του πνοή το Σάββατο (29.10) στο σπίτι του στην Μεγάλη Βρετανία σε ηλικία 84 χρόνων, μόλις δύο μέρες πριν γιορτάσει τα γενέθλιά του.
Δεν πρόλαβε να κλείσει τα 85 χρόνια του ο εκκεντρικός παρουσιαστής Sir Jimmy Savil, καθώς το άψυχο σώμα του βρέθηκε μέσα στην κατοικία του στην περιοχή στο Leeds στην Μεγάλη Βρετανία, σύμφωνα με το δίκτυο του ΒΒC.
Όπως αναφέρει η αστυνομία, δε βρέθηκε τίποτα ύποπτο πίσω από το θάνατό του, ο οποίος θα εξεταστεί περαιτέρω. Να σημειωθεί ότι τον τελευταίο καιρό ο παρουσιαστής είχε επισκεπτεί το νοσοκομείο καθώς τον ταλαιπωρούσε για ακόμη μια φορά η πνευμονία.
Γεννημένος το 1926, ανήμερα του Halloween, ο Sir Jimmy Savile ήταν το 7ο παιδί (ήμουν το "ωχ όχι πάλι" παιδί, όπως έλεγε ο ίδιος) του Vincent και της Agnes.
Στην τρυφερή ηλικία των πέντε μηνών, ο Savile κινδύνευσε να χάσει τη ζωή του, από πνευμονία ενώ όταν ήταν έφηβος ένα σοβαρό ατύχημα του προκάλεσε βλάβη στη σπονδυλική στήλη, σε βαθμό που οι γιατροί του έλεγαν πως δεν θα ξαναπερπατήσει. Κάτι τέτοιο βέβαια αργότερα διαψεύσθηκε.
Ο ίδιος παρουσίασε το πρώτο επεισόδιο του δημοφιλούς chart show "Top of the Pops" για το ΒΒC, μέσα από το οποίο καθιερώθηκε ως ένα ιδιαίτερα εκκεντρικό πρόσωπο. Eπίσης, στο ένδοξο παρελθόν του, υπήρξε ένας από τους πιο διάσημους DJ's της Βρετανίας.
"Ο Jimmy ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος" "...ένας πολύ καλός φίλος που θα λείψει από πάρα πολλούς ανθρώπους", αναφέρει ο ανηψιός του στο bbc, σημειώνοντας ότι έφυγε από τη ζωή ήρεμα, κατά τη διάρκεια του ύπνου του.



Πηγή : cosmo.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More