Google Translator

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Σικαμπάλα: ''Δεν ξερω κατι για Παναθηναικό''



Σε διάψευση των ισχυρισμών του Βλάση Τσάκα, αναφορικά με την υπογραφή προσύμφωνου συνεργασίας, προχώρησε ο Μαχμούτ Σικαμπάλα. Ο Αιγύπτιος διεθνής, ξεκαθάρισε στον Τύπο της πατρίδας του πως δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Ζάμαλεκ και πως δεν μπορεί να αποφασίσει εκείνος για την μοίρα του, αλλά ο σύλλογός του.
«Πώς να πάω σε άλλη ομάδα από τη στιγμή που αγωνίζομαι στη Ζάμαλεκ; Άλλωστε, έχω υπογράψει συμβόλαιο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Όλες αυτές οι ειδήσεις μπορούν να χαρακτηριστούν ως αστείες», φέρεται να έχει τονίσει στον Τύπο της πατρίδας του, ο πάλαι ποτέ άσος του ΠΑΟΚ, ο οποίος μοιάζει αρκετά πιο ώριμος από την εποχή που αγωνιζόταν με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, μαζί με τον Μέγκαχεντ.
Παράλληλα, ο πρόεδρος της Ζάμαλεκ, Γκαλάλ Ιμπραΐμ, ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται θέμα παραχώρησης του ποδοσφαιριστή, καθώς δεν έχει δεχθεί πρόταση από κάποιον σύλλογο για τον παίκτη. Παράλληλα, ο Ιμπραΐμ, ανέφερε πως ο κορυφαίος παίκτης του πρωταθλήματος της Αιγύπτου, δεν έχει δείξει πρόθεση αποχώρησης, με αποτέλεσμα να μην γνωρίζει το παραμικρό αναφορικά με την περίπτωση του Παναθηναϊκού.
                                            Πηγή sportaction.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More