Google Translator

Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2012

Η δασκάλα του... έρωτα!


Η 22χρονη δασκάλα από την Κρήτη είχε ερωτικές επαφές με παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου, δίνοντας τους και διατροφή για να είναι... δυνατά κατά την διάρκεια του sex!

H 22χρονη Ζ.Π.,, η οποία είναι αρκετά εντυπωσιακή και όμορφη, δίδασκε στο χωριό Βρύσες Χανίων και είχε μπει εδώ και καιρό στο μάτι της αστυνομίας, καθώς υπήρχαν πληροφορίες που έλεγαν ότι η...εκπαιδευτικός προσέγγιζε τα ανήλικα αγόρια, ηλικίας 10 έως 15 ετών και προχωρούσε σε ερωτικές πράξεις μαζί τους.

Τελικά, οι Αρχές είχαν δίκιο αφού με την έρευνα τους ανακάλυψαν πως η 22χρονη δασκάλα χρησιμοποιούσε την ιδιότητά της για να προσεγγίζει τα αγόρια, μέσω του Facebook προφασιζόμενη ότι θα τα βοηθούσε στα μαθήματά τους.

«Η… που μου έκανες με εξακόντισε»

Μάλιστα, ένας 15χρονος μαθητής επιβεβαίωσε στην Αστυνομία, ότι διατηρούσαν ερωτικές επαφές με την 22χρονη εδώ και πέντε μήνες καθώς και ότι είχαν ηλεκτρονικούς διαλόγους. «Η… που μου έκανες προχθές στο σπίτι σου με εξακόντισε στα ουράνια. Θέλω να μου το ξανακάνεις αυτό το κόλπο!», ήταν μια από τις ατάκες που είδε η μητέρα του μικρού παιδιού και κατήγγειλε την δασκάλα στην Αστυνομία. Για την αποπλάνηση η μητέρα του ανηλίκου ζήτησε την ποινική δίωξη της δασκάλας και συγκεκριμένα στην Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Κρητική γραβιέρα και φρέσκο λάδι

Μάλιστα, το παιδί αποκάλυψε στη μητέρα του πως η 22χρονη τον είχε πείσει να ακολουθεί συγκεκριμένη διατροφή, με κρητική γραβιέρα και φρέσκο λάδι, ώστε να είναι συνεχώς σε…. φόρμα και να κάνουν ακατάπαυστα σεξ!

Στον υπολογιστή της 22χρονης εντοπίστηκαν δεκάδες άσεμνες φωτογραφίες που απεικόνιζαν την ίδια με διάφορα άτομα, για τα οποία δεν έχει εξακριβωθεί ακόμα η ακριβής ηλικία τους καθώς και διάλογοι ανάλογου περιεχομένου.

Εκτός από τον 15χρονο, η άτακτη δασκάλα είχε και άλλες «ιδιαίτερες σχέσεις» με μαθητές. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση ενός 13χρονου, ο οποίος άρχισε να συνομιλεί μαζί της στο Facebook. Η καθηγήτρια τον προκαλούσε όλο και περισσότερο και έφθασε στο σημείο να γδύνεται μπροστά στην κάμερα του υπολογιστή της και να τον ρωτά αν «θα ήθελε να αγγίξει αυτό που έβλεπε».

Τελικά, η δασκάλα έκλεισε ραντεβού με τον έφηβο στο σπίτι του, την ώρα που οι γονείς του έλειπαν. Είχαν σεξουαλική επαφή και τα ραντεβού «καθιερώθηκαν».

Η Ελληνική Αστυνομία ανακοίνωσε τα εξής:

Από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μετά από μεθοδική έρευνα, σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της αποπλάνησης ανηλίκων, σε βάρος 22χρονης δασκάλας δημοτικού σχολείου, σε χωριό του Νομού Χανίων Κρήτης,

Ειδικότερα, το τελευταίο χρονικό διάστημα η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μετά από σχετική καταγγελία, διερευνούσε υπόθεση αποπλάνησης ανήλικων παιδιών από δασκάλα στην Κρήτη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, η 22χρονη χρησιμοποιούσε την ιδιότητα της για να προσεγγίζει ανηλίκους, ηλικίας 10 έως 15 ετών, μέσω της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης (« facebook »), προφασιζόμενη ότι θα τους βοηθούσε στα μαθήματά τους. Με τη μέθοδο αυτή, αφού κέρδιζε την εμπιστοσύνη τους, κατάφερνε στη συνέχεια να τους αποπλανά, προχωρώντας σε ερωτικές πράξεις μαζί τους.

Για τα στοιχεία αυτά ενημερώθηκε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, η οποία εξέδωσε σχετική Διάταξη και Βούλευμα για την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών.

Στο πλαίσιο της έρευνας, κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μετέβη στην Κρήτη τις προηγούμενες ημέρες, για την περαιτέρω επιτόπια διερεύνηση της υπόθεσης και την εξέταση εμπλεκομένων προσώπων.

Από ψηφιακή έρευνα και ανάλυση ηλεκτρονικών δεδομένων εντοπίστηκαν, στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης (« facebook »), διάλογοι της 22χρονης με 15χρονο ανήλικο, μαθητή Γυμνασίου στην Κρήτη. Οι ηλεκτρονικοί διάλογοι, που είχαν άσεμνο και ανάρμοστο περιεχόμενο, ήταν καταχωρημένοι στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρούσε ο ανήλικος.

Ο 15χρονος μαθητής εξετάστηκε από το κλιμάκιο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και επιβεβαίωσε τους διαλόγους, καθώς και την αποπλάνησή του από την 22χρονη δασκάλα. Ειδικότερα, προέκυψε ότι η 22χρονη είχε ερωτική επαφή μαζί του, πριν πέντε περίπου μήνες, αφού προηγουμένως τον προσέγγισε, μέσω της συγκεκριμένης ιστοσελίδας, προφασιζόμενη ότι ήθελε να τον βοηθήσει στα μαθήματά του. Για την αποπλάνηση η μητέρα του ανηλίκου ζήτησε την ποινική δίωξη της δασκάλας.

Σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε χθες (09-01-2012) στην οικία της 22χρονης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• Ένας (1) φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής

• Μία (1) εξωτερική κάρτα μνήμης φωτογραφικής μηχανής

• Δύο (2) εξωτερικές μνήμες

• Ένα (1) κινητό τηλέφωνο με μία κάρτα SIM

• Μία (1) συσκευή ασύρματης πρόσβασης στο διαδίκτυο με μία κάρτα SIM

Από την αναλυτική έρευνα, που διενήργησε εξειδικευμένος Αξιωματικός της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στα κατασχεθέντα πειστήρια και στον προσωπικό λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της 22χρονης, καθώς και στο «προφίλ» της στο « facebook », εντοπίστηκαν πλήθος άσεμνων φωτογραφιών της με διάφορα άτομα, για τα οποία δεν έχει εξακριβωθεί ακόμα η ακριβής ηλικία τους καθώς και διάλογοι ανάλογου περιεχομένου.

Τα κατασχεθέντα πειστήρια θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή διερεύνηση, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για την ταυτοποίηση και άλλων περιπτώσεων αποπλάνησης ανηλίκων.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων».

Παραιτήθηκε η δασκάλα

Την παραίτησή της από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Χανίων ζήτησε η 22χρονη δασκάλα.

Πηγή: gazzetta.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More