Google Translator

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Μετ' εμποδίων αύριο οι μετακινήσεις

Μετ' εμποδίων αύριο οι μετακινήσεις
Στάσεις εργασίας στα ΜΜΜ λόγω της παναττικής απεργίας

Μετ’ εμποδίων θα γίνουν αύριο οι μετακινήσεις του επιβατικού κοινού εξαιτίας της συμμετοχής των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στην παναττική απεργία της ΓΣΕΕ.

Το προσωπικό του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου προσανατολίζεται να κάνει στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ μέχρι τη λήξη της βάρδιας.

Στο τραμ οι εργαζόμενοι θα κάνουν στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιάς τους μέχρι τις 8 το πρωί και από τις 10 το βράδυ μέχρι τη λήξη της βάρδιας.

Επίσης, με στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας ως τις 7.30 το πρωί και από τις 10 το βράδυ μέχρι τη λήξη της βάρδιας θα μετέχουν στην κινητοποίηση και οι εργαζόμενοι στα αστικά λεωφορεία και τα τρόλεϊ.

Ακόμα, ο προαστιακός σιδηρόδρομος της Αθήνας με αποφάσεις της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ) αλλά και των ενώσεων εργαζομένων στην κίνηση των τρένων δεν θα λειτουργήσει από τις 5 μέχρι τις 7 το πρωί, από τις 10 το πρωί έως τη 1 μετά το μεσημέρι και από τις 10 έως τις 12 τα μεσάνυχτα.

Σύμφωνα με την μέχρι τώρα ενημέρωση το μετρό θα πραγματοποιήσει 24ωρη απεργία. 

Πηγή : newsbeast.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More