Google Translator

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Ο δράστης κρυβόταν στο πατάρι...


Συνελήφθη στο Αγρίνιο, στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 25χρονος ο οποίος την παραμονή της Πρωτοχρονιάς είχε τραυματίσει σοβαρά, στη Νέα Αβόρανη Αιτωλοακαρνανίας, δύο άτομα (πατέρα και υιό) με αποτέλεσμα την κατάληξη του πρώτου λίγες μέρες αργότερα.

Τα δύο θύματα διακομίσθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου. Ο 56χρονος εξήλθε μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών, ενώ ο 84χρονος παρέμεινε για νοσηλεία, έως και την 5-1-2012 οπότε κατέληξε.

Αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορίες, αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Αγρινίου πραγματοποίησαν έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, σε οικία στον Άγιο Κωνσταντίνο Αγρινίου, όπου διαμένουν ένα ζευγάρι ηλικίας 72 και 66 ετών.

Κατά την έρευνα εντοπίστηκε ο 25χρονος να κρύβεται σε βοηθητικό αποθηκευτικό χώρο της οικίας (πατάρι) και συνελήφθη. Επίσης συνελήφθησαν ο 72χρονος και η 66χρονη, με την κατηγορία της υπόθαλψης εγκληματία.

Ο 25χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου και κρατείται, προκειμένου να απολογηθεί ενώπιον του κ. Ανακριτή, ενώ για τους υπόλοιπους συλληφθέντες ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

Πηγή ; skai.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More