Google Translator

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Αλώβητος πέρασε και απο το Αλεξάνδρειο ο Παναθηναϊκός(72-68 τον Άρη)


Με τον αέρα του πρωταθλητή και τον Μπατίστ ,να δηλώνει παρώ στα τλευταία κρίσιμα δευτερόλεπτα, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να περάσει από το «Αλεξάνδρειο» επικρατώντας του πολύ καλού Αρη με 72-68 και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του για το δεύτερο γύρο.72-68.

Η ομάδα του Βαγγέλη Αλεξανδρή προσπάθησε να θυμηθεί τα παλιά, αλλά, αν και με αρκετές κακές επιλογές σε άμυνα κι επίθεση, ο Παναθηναϊκός την άφησε με την ιδέα για 11η συνεχόμενη φορά στην Α1. Η αναμέτρηση κρίθηκε στις λεπτομέρειες κι αυτές ήταν υπέρ της ομάδος του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, που θα χρειαστεί να ανεβάσει λίγο τον τόνο της φωνής του μέχρι το τζάμπολ στο Μιλάνο (19/1).

Οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ μέχρι το τέλος, αφού καμία δεν κατάφερε να αποκτήσει μια διαφορά ασφαλείας. Οι πράσινοι είχαν σε μεγάλη ημέρα τον Μπατίστ, ο οποίος έδωσε τις μάχες του μέσα στη ρακέτα, ενώ ο Διαμαντίδης όποτε χρειάστηκε -ειδικά στην τελευταία περίοδο- βοήθησε με κρίσιμα σουτ και ασίστ.

Από την άλλη, τον Αρη οδήγησαν οι Κρούς και Ταπούτος, με τον Τζέιμς να χτυπάει με τα drive του στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Το τελικό 68-72 άφησε τον Παναθηναϊκό στη συγκατοίκηση με τον Ολυμπιακό (12-1), με τον οποίο, ακόμη κι αν έχανε, θα τα παίξει όλα, ενώ άφησε τον Αρη (5-8) στο όριο των θέσεων για τα playoffs.

Τα δεκάλεπτα: 12-14, 32-31, 51-48, 68-72

Αρης (Αλεξανδρής): Μαυραειδής 2, Κέρους 18, Ταπούτος 13, Τζέιμς 11, Τσαϊρέλης, Ντέιβις 8, Κρούσιτς 1, Μπόγρης 7, Μάλντροου 5, Τσαλδάρης 3, Βεργίνης, Βεσένκοφ.

Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Μάριτς 2, Περπέρογλου 2, Μπατίστ 21, Λόγκαν, Σάτο, Τσαρτσαρής 2, Διαμαντίδης 14, Βουγιούκας 2, Καλάθης 8, Σμιθ 9, Καϊμακόγλου 5, Γιασικεβίτσιους 7

Πηγή: skai.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More