Google Translator

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Η infinity πισίνα του Sky Park στη Σινγκαπούρη



Χρειάζεται να ανεβείτε 55 ορόφους για να δείτε από κοντά αυτή την πισίνα, αλλά αξίζει! Η infinity πισίνα του ξενοδοχείου Sky Park είναι διάσημη σε όλο τον κόσμο!

Είναι 3 φορές μεγαλυτερη από μια πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων και η μεγαλύτερη εξωτερική πισίνα σε αυτό το ύψος. Οι βουτιές εκεί είναι εμπειρία ζωής. Όμως μην σας φοβίζει το ότι οι άνθρωποι κολυμπούν τόσο στην άκρη, γιατί είναι, όπως λένε οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου, απόλυτα ασφαλές!

Oι πισίνες infinity δίνουν την εντύπωση πως το νερό τελειώνει στον ορίζοντα, ενώ στην πραγματικότητα

Ένας μικρός βάτραχος "απειλεί" επένδυση 2,6 δισ. δολαρίων!



Πονοκέφαλο έχει προκαλέσει ένας μικρός πράσινος βάτραχος στο υπουργείο Χωροταξίας της Βικτώριας στην Αυστραλία και τους αναδόχους έργων, καθώς έχει σταματήσει την ανέγερση 66.000 σπιτιών, αποτρέποντας επένδυση ύψους 2,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Όλα άρχισαν όταν η τοπική κυβέρνηση πρότεινε ένα σχέδιο δράσης για τη διάσωση του λεγόμενου "βατράχου του γρασιδιού", που προβλέπει τη δημιουργία ζώνης προστασίας 4.400 εκταρίων, όπου

Φωτίστε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας με... χέλια αντί για ρεύμα!



Το ενυδρείο της πόλης Καμακούρα στην Ιαπωνία, πριν από έναν ακριβώς χρόνο είχε πρωτοτυπήσει ως προς τη διακόσμηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου του. δίνει τη λύση για μία συμφέρουσα χριστουγεννιάτικη διακόσμηση!

Αντί να φωταγωγίσει το δέντρο των Χριστουγέννων, βάζοντας τα λαμπάκια του στο ρεύμα, το είχε κάνει με τη βοήθεια ενός ηλεκτροφόρου χελιού. Διαβάστε εδώ πώς ακριβώς δίνει... ρεύμα αυτό το χέλι.

Απλουστεύοντας τη διαδικασία, μπορούμε να πούμε πως από κάθε κίνηση που κάνει το χέλι, παράγεται μια μικρή ποσότητα ηλεκτρισμού, η οποία μαζεύεται σε δύο πάνελ αλουμινίου. Στη συνέχεια μεταφέρεται στα λαμπάκια του δέντρου και τα ανάβει!

Λεπτομέρειες για το νέο patch του World of Warcraft



Η Blizzard αποκάλυψε επιτέλους όλα όσα οι παίκτες του WoW πρέπει να ξέρουν για το patch 4.3: Hour of Twilight.

Την παράσταση κλέβει εύκολα μια σειρά από νέα dungeon raids τα οποία πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της επικής μάχης με τον δράκο Deathwing. Πιο συγκεκριμένα, οι παίκτες θα πρέπει να ταξιδέψουν 10.000 χρόνια πίσω στο παρελθόν προκειμένου να πάρουν το Dragon Soul, το μόνο όπλο που μπορεί να αντιμετωπίσει την απειλή.

Μία απο τις αγαπημένες μας στιγμές της ταινίας Due date

10 τροφές για αποτοξίνωση



Χριστούγεννα έρχονται και το στομάχι μας θα γεμίσει σίγουρα με πολλά λίπη. Φυσικά, δεν χρειάζεται να είναι μόνο κάποια γιορτινή μέρα για να φάμε τέτοιου είδους φαγητά κι έτσι η αποτοξίνωση μπορεί να είναι χρήσιμη κάθε μέρα του χρόνου, ώστε να ξεκινήσουμε να διώχνουμε τα περιττά πράγματα από τον οργανισμό μας.

Η καθημερινή άσκηση, η μείωση του αλκοόλ και των σακχάρων αλλά και η προσεγμένη διατροφή θα σας βοηθήσουν να τα καταφέρετε. Δείτε, λοιπόν, τις 10 τροφές που θα σας βοηθήσουν να καθαρίσετε τον οργανισμό σας από τα «σκουπίδια».
1. Κάρδαμο

Βάλτε το στη σαλάτα σας. Καθαρίζει τα ένζυμα στο συκώτι σας και είναι ένα φυσικό διουρητικό.
2. Νερό με λεμόνι

Ανεργία και ψυχική υγεία: Πώς να χειριστείτε τη δύσκολη αυτή περίοδο της ζωή σας



Τον τελευταίο καιρό ακούμε όλο και συχνότερα για την ανεργία που αυξάνεται καθώς και για την κρίση που περνάει η αγορά. Πολλές εταιρείες καταφεύγουν σε απολύσεις ή μειώσεις μισθών για να χειριστούν το πρόβλημα ενώ γύρω μας το κόστος ζωής ανεβαίνει.

Εάν και εσείς ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που απολύθηκαν λόγω κρίσης ή που είναι μακροχρόνια άνεργοι, ίσως κάποιες στιγμές να βιώνετε απογοήτευση και αποθάρρυνση σκεπτόμενοι το πόσο δύσκολο είναι να αλλάξουν τα πράγματα. Η ανεργία μπορεί να πλήττει την αυτοπεποίθηση σας ή την πίστη σας σε ένα καλύτερο μέλλον. Αυτό είναι βέβαια απόλυτα φυσικό μιας και η αγορά εργασίας είναι σήμερα τόσο ανταγωνιστική που συχνά θα πρέπει κανείς να στείλει εκατοντάδες βιογραφικά και να περάσει από πολλές συνεντεύξεις πριν τελικά καταφέρει να εξασφαλίσει εργασία.

Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς την Πέμπτη.



Με στάσεις εργασίας θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς στην πανελλαδική απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη.


Τα λεωφορεία θα κινηθούν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ (στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9:00 το πρωί, και από τις 21:00 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας).

Τα τρόλεϊ θα κυκλοφορήσουν από τις 8:00 το πρωί έως το 8:00 το βράδυ.

Το Μετρό θα κινηθεί κανονικά, ενώ οι εργαζόμενοι σε Τραμ και ΗΣΑΠ αναμένεται αποφασίσουν την Τετάρτη.

«H Αθήνα γιορτάΖΕΙ» τα Χριστούγεννα



Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, παρουσίασε την Τρίτη ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων.

Με σύνθημα «H Αθήνα γιορτάΖΕΙ», η πρωτεύουσα υποδέχεται το πνεύμα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, προτάσσοντας τη συμμετοχή, την αλληλεγγύη και την αισιοδοξία, με εκδηλώσεις και δρώμενα σε τρεις κεντρικές πλατείες (Συντάγματος, Κλαυθμώνος, Κοτζιά), 17 γειτονιές και 11 πολιτιστικά κέντρα, με δέκα θεματικά φεστιβάλ στα οποία συμμετέχουν περισσότεροι από 700 καλλιτέχνες για 30 μέρες και νύχτες.

Η Anne Hathaway αρραβωνιάστηκε με τον Adam Shulman



Η ηθοποιός Anne Hathaway ζει σε πελάγη ευτυχίας καθώς αρραβωνιάστηκε τον αγαπημένο της Adam Shulman, με τον οποίο διατηρούν σχέση από το 2008.

Η επιβεβαίωση των αρραβώνων τους ήλθε έπειτα από δημοσίευση φωτογραφιών, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, που έδειχναν την Hathaway να φοράει δαχτυλίδι αρραβώνων.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της πρόκειται πρόκειται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας σύντομα.

Εμείς δεν έχουμε παρά να τους ευχυθούμε κάθε ευτυχία!

ΠΗΓΗ: madata.gr

Τρομερός!

Track of the day : MGMT - Kids

Μετά από 2 χρόνια, ακόμα  η ίδια απορία. Πώς τους ήρθε να κάνουν ένα τόσο τρομαχτικό video-clip σε ένα τόσο χαρούμενο τραγούδι που πρωταγωνιστούν παιδιά; 


Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Φρίκη: Για να την εκδικηθεί της έκανε τατουάζ με περιττώματα


Την έπιασε να τον απατά και την εκδικήθηκε. Ένα τεράστιο τατουάζ στο κορμί της το αποτέλεσμα της οργής του απατημένου.

Μήνυση στον πρώην αγαπημένο της κατέθεσε μια γυναίκα για ένα τατουάζ που της έκανε στην πλάτη της. Το τατουάζ απεικονίζει κόπρανα και μύγες πάνω από αυτά.

Στην αγωγή η Rossie Brovent ζητά ως αποζημίωση από τον Ryan Fitzjerald το ποσό των 60.000 λιρών.

Η Rossie από το Οχάιο των ΗΠΑ ήθελε στην πλάτη της ένα τατουάζ από σκηνή της τριλογίας

Ιωάννα Πηλίχου: Είμαι πολύ κατά του γάμου, το παιδί είναι τρομερή δέσμευση


Το νεαρό τηλεοπτικό αστέρι, αλλά και ένα από τα φαβορί του Dancing on ice Ιωάννα Πηλίχου, μίλησε για το γάμο, το σύντροφό της αλλά και τo αν είναι ζηλιάρα στο "Πρωινό Ant1"

Η νεαρή ηθοποιός, που μάθαμε από την ιδιαίτερα πετυχημένη σειρά "Ευτυχισμένοι μαζί" σε συνέντευξή της στο "Πρωινό Ant1" αναφέρθηκε στο show χορού στον πάγο και στον παρτενέρ της Αντρι, δηλώνοντας πως οι δυο τους έχουν πολύ καλή χημεία και συνεργάζονται άψογα.

Αποκαλυπτική ήταν όμως ως την προσωπική της ζωή, για την οποία δε "μάσησε" τα λόγια της. Όπως δήλωσε, Ο Σαράντος Γεωγλερής είναι ο σύντροφός της, με τον οποίο είχε πρωταγωνιστήσει στη

"Θανατηφόρα" συγκυρία για 3 αδέρφια- Έπαθαν έμφραγμα την ίδια μέρα


Τρία αδέλφια υπέστησαν έμφραγμα μέσα στην ίδια ημέρα, με τα δύο από αυτά βρίσκουν τραγικό θάνατο, ενώ ο τρίτος, ο οποίος βρισκόταν σε νοσοκομείο για να επισκεφθεί την άρρωστη μητέρα τους, επέζησε, σύμφωνα με το δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας Corriere della Sera.

Μια τραγική συγκυρία στοίχισε τη ζωή σε δύο από τα συνολικά τρία αδέρφια, τα οποία έχασαν τη ζωή τους με διαφορά μερικών ωρών.

Ο 45χρονος Γκουίντο, πατέρας δυο παιδιών, έκανε πικ-νικ με την οικογένειά του σε πευκώνα, στις πλαγιές της Αίτνας. Κατά τη διάρκεια όμως του γεύματος αισθάνθηκε ένα πόνο στο στήθος. Λίγο

Μονόδρομος η αύξηση της στρατιωτικής θητείας


"Χρειάζονται και οι έφεδροι οπλίτες" δήλωσε ο υφυπουργός Άμυνας Κ. Σπηλιόπουλος. Ουσιαστικά προανήγγειλε αύξηση θητείας. Δραματική η κατάσταση στις Ένοπλες Δυνάμεις, λόγω της μείωσης των εφέδρων και του περιορισμού των προσλήψεων ΕΠΟΠ.

Την αύξηση της θητείας στο αμέσως προσεχές διάστημα προανήγγειλε ουσιαστικά ο υφυπουργούς Άμυνας Κώστας Σπηλιόπουλος, αναγνωρίζοντας ότι υπάρχει πρόβλημα επάνδρωσης των Ενόπλων Δυνάμεων.

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό "Βήμα FM", τόνισε ότι πλέον πρέπει να τεθεί στο τραπέζι το ζήτημα στο τραπέζι και όλοι να το αντιμετωπίσουν με ειλικρίνεια.

"Η μεγάλη μείωση της θητείας στο Στρατό έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στις Ένοπλες

Ποιό είναι το καλύτερο μέρος του κόσμου να ζείς!


Για να αναδειχθεί πρώτη η συγκεκριμένη πόλη, έπρεπε να πληροί τις προϋποθέσεις που είχε θέσει ο οίκος Mercer.
Και η Βιέννη τις πληρούσε! Οι υποδομές της, το ασφαλές οδικό δίκτυο και οι ποιοτικές υπηρεσίες δημόσιας υγείας την έβαλαν επαξίως στην κορυφή της λίστας της Mercer.

Περίτεχνα κτήρια, δημόσια πάρκα, εκτεταμένο δίκτυο ποδηλατοδρόμων. Τι άλλο να ζητήσει κανείς από μια πόλη για να είναι φιλόξενη; Και όχι μόνο αυτά.
Το κόστος μετακίνησης με τα δημόσια μέσα δεν ξεπερνά το ένα ευρώ ημερησίως, ενώ σπάνια αναφέρονται εγκληματικές ενέργειες.

Πιθανόν να αποφύγει τη φυλακή ο Μπρέιβικ


«Παράφρων» είναι ο Άντερς Μπέρινγκ Μπρέιβικ, σύμφωνα με τους ψυχιάτρους που όρισε το νορβηγικό δικαστήριο για να αποφανθούν για την ποινική ευθύνη του δράστη των αιματηρών επιθέσεων της 22ας Ιουλίου.

Όπως ανακοίνωσε η νορβηγική εισαγγελία, σύμφωνα με τους ψυχιάτρους, ο Μπρέιβικ ήταν ψυχωτικός και συνεπώς ποινικά ανεύθυνος.

Ο εισαγγελέας Σβέιν Χόλντεν, επικαλούμενος τα συμπεράσματα της έκθεσης που παρέδωσαν σήμερα οι δύο εμπειρογνώμονες ψυχίατροι, δήλωσε ότι ο δεξιός εξτρεμιστής ανέπτυξε με τον καιρό «παρανοϊκή σχιζοφρένεια», «ζει στο δικό του απατηλό σύμπαν και οι σκέψεις και οι πράξεις του

Πρόβα… εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ κάνει η ICAP


Πρόβα… εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ κάνει η ICAP

Ηλεκτρονικές πλατφόρμες υπολογισμού συναλλαγματικών ισοτιμιών που περιλαμβάνουν και τη δραχμή ετοιμάζει η ICAP, σύμφωνα με αποκαλύψεις ανώτατων στελεχών της που επικαλείται η Wall Street Journal.

Πρόκειται για την τελευταία από μια σειρά εταιρειών και τραπεζών που προετοιμάζονται για το ενδεχόμενο εξόδου της χώρας μας από το κοινό νόμισμα.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα, τα στελέχη της ICAP αποκάλυψαν πως η εταιρεία δοκιμάζει τα συστήματα αυτά που θα επιτρέπουν τον υπολογισμό συναλλαγματικής ισοτιμίας της δραχμής τόσο

Οι Black Sabbath στην Αθήνα την 1η Ιουλίου 2012!


Σύμφωνα με το επίσημο site τους, ο Ozzy και η παρέα του έρχονται στο Rockwave Festival το ερχόμενο καλοκαίρι.

Μετά το μεγάλο reunion των 4 original μελών της μπάντας στις 11 Νοεμβρίου (11/11/11), οι Black Sabbath είναι έτοιμοι να... αποτρελάνουν τους (χιλιάδες ομολογουμένως) Έλληνες fans τους με ένα live που αναμένεται να γίνει sold-out εν ριπή οφθαλμού.

Οι Black Sabbath στη Μαλακάσα την 1η Ιουλίου 2012. Και για του λόγου το αληθές, δείτε τη σχετική ανάρτηση στο www.blacksabbath.com

Πηγή : cosmo.gr

Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων


Στις 15 Δεκεμβρίου 2011 θα ξεκινήσουν τα καταστήματα να δουλεύουν σε εορταστικούς ρυθμούς, αυξάνοντας τις ώρες λειτουργίας τους και αναμένοντας οι εφετινές πωλήσεις να καλύψουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος από τις ζημιές που έχουν επιφέρει τα μέτρα λόγω της κρίσης.

Τις καθημερινές από Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου μέχρι και Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011 τα καταστήματα μπορούν να μένουν ανοιχτά από 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ. Τα Σάββατα 17 Δεκεμβρίου, 24 Δεκεμβρίου (Παραμονή Χριστουγέννων) και 31 Δεκεμβρίου (Παραμονή Πρωτοχρονιάς) τα

To Kinect επόμενης γενιάς θα μπορεί να διαβάζει τα χείλη


Η Microsoft αλήθεια είναι ότι έκανε μια δυναμικότατη είσοδο στον χώρο των κονσολών με το περιφερειακό Kinect για το Xbox 360, ωστόσο ο ανιχνευτής κίνησης έχει ακόμα πολλά να μας δείξει. Με τις φήμες να εξακολουθούν να οργιάζουν για πιθανή αποκάλυψη μιας νέας κονσόλας Xbox από την εταιρεία στην έκθεση CES του χρόνου, νέες φήμες έχουν κάνουν την εμφάνισή τους για το τι μπορούμε να περιμένουν από την επόμενη γενιά του Kinect.

Εκτός από τη βελτιωμένη ευαισθησία ανίχνευσης κίνησης και αναγνώριση φωνής, το λεγόμενο «Kinect 2» θα είναι επίσης σε θέση να διαβάζει τα χείλη και να μπορεί να αντιλαμβάνεται τις συναισθηματικές καταστάσεις των χρηστών του, τουλάχιστον αυτά αναφέρει μία ανώνυμη πηγή του Eurogamer. Η συσκευή θα είναι σε θέση να αντιλαμβάνεται τα χαρακτηριστικά της φωνής του χρήστη και σε συνδυασμό με την ανάγνωση του προσώπου του να συνάγει συμπεράσματα για την συναισθηματική του κατάσταση.

Βραβείο στην Bild για ανθελληνικό δημοσίευμα


Η γερμανική Bild πρέπει να νιώθει υπερήφανη! Πήρε βραβείο και συγκεκριμένα το ευρωπαϊκό "Χρυσό γαϊδουράγκαθο" για δημοσιεύματα που "δημιουργούν αντιθέσεις μεταξύ των Ευρωπαίων πολιτών".

Αφορμή για τη βράβευση η προτροπή της εφημερίδας προς την Ελλάδα να πουλήσει τα νησιά της για να επιστρέψει τα χρέη της.

Ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας, Νικολάους Μπλόμε, παρέλαβε με υπερηφάνεια το βραβείο- παρότι λίγοι εμφανίζονται για να το πάρουν- και μάλιστα έβγαλε λόγο δικαιολογώντας τη στάση της εφημερίδας έναντι της χώρας μας.

"Είπαμε "πουλήστε τα νησιά σας χρεοκοπημένοι Έλληνες" και τελικά αυτό συμβαίνει. Περίπου 70.000

Φωνή απόγνωσης του λαού σε....ώτα μη ακουόντων καλοβολεμένων Πολιτικών.


Ως πότε κύριοι καλοβολεμένοι Πολιτικοί θα κωφεύετε στις φωνές απόγνωσης του λαού τον οποίο οδηγείτε, με κύρια ευθύνη σας, όλο και περισσότερο στη μιζέρια και την εξαθλίωση;

Πότε επιτέλους θα καταλάβετε ότι ο λαός δεν αντέχει άλλο τα ατελείωτα άδικα μέτρα σας με φόρους, χαράτσια, περικοπές μισθών και συντάξεων, καταργήσεις-μειώσεις βοηθημάτων, μειώσεις επιδομάτων ανεργίας κ.α.;

Πότε επιτέλους θα πάρετε τα αναγκαία για την καταπολέμηση της ανεργίας αναπτυξιακά μέτρα ώστε να μην στερούνται εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες ακόμα και τα αναγκαία προς το ζην αγαθά;
Πως είναι δυνατόν να σας αφήνουν ασυγκίνητους οι τόσες εικόνες ντροπής με τις λιποθυμίες μαθητών

Σάλος από τις δηλώσεις της Miley Cyrus περί... μαριχουάνας


Ως μαστουρωμένη αποκάλεσε τον εαυτό της η Miley Cyrus. Το γύρο του κόσμου έχουν κάνει οι δηλώσεις της.

Η νεαρή σταρ μπήκε στα 19 και έσβησε τα κεράκια πάνω σε μια τούρτα με τον Bob Marley. "Ξέρετε όταν οι φίλοι σου φέρνουν τούρτα με τον Bob Marley αυτό σημαίνει πως καπνίζεις πολύ μαριχουάνα", είπε η Miley στο πάρτι της.

Υπενθυμίζεται πως πέρσι το γύρο του κόσμου έκανε βίντεο με την celebrity να καπνίζει ένα ειδικό σωλήνα

Track of the Day : Ke- Strange World

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Φυλακή για ένα "Like"!


Αμερικανός πολίτης καταδικάστηκε στην Ταϊλάνδη για προσβολή των αρχών της χώρας, επειδή έβαλε "απαγορευμένο" link στο blog του.

Μέχρι δεκαπέντε χρόνια στη φυλακή θα πηγαίνουν οι χρήστες του Facebook που κάνουν "Like" ή "Share" σε εικόνες ή άρθρα που αναφέρονται με προσβλητικό ή έστω όχι κολακευτικό τρόπο στο μοναρχικό καθεστώς της Ταϊλάνδης.

Αυτή την προειδοποίηση εξέδωσαν οι αρχές της χώρας, η οποία, όπως φαίνεται, δεν ισχύει μόνο για τους Ταϊλανδούς, αφού "θύμα" του αυστηρής νομοθεσίας έπεσε και ένας πολίτης των Ηνωμένων

Αχαϊα:Βίντεο που κόβει την ανάσα !

  Δείτε το βίντεο - σοκ που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας, από τροχαίο που συνέβη το βράδυ της Πέμπτης, στην συμβολή των οδών Ακρωτηρίου και Γλαύκου...
Ο 33χρονος οδηγός της μηχανής που εργάζεται ως διανομέας τροφίμων, διέρχεται από την οδό Ακρωτηρίου, ένα ΙΧ αυτοκίνητο διασχίζει την οδό Γλαύκου και στην διασταύρωση συμβαίνει το μοιραίο...!

Ο οδηγός της μηχανής εκσφενδονίζεται και χτυπά σε μια πινακίδα σήμανσης. Ο 33χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο στο Ρίο...!

Στο σημείο υπάρχουν παλλόμενα φανάρια. Ο οδηγός της μηχανής έχει προτεραιότητα. Όμως στην συγκεκεριμενη διασταύρωση ο κίνδυνος παραμονεύει. Μιας και δεν λειτουργούν κανονικά οι φωτεινοί

Στα 13 πιο ευάλωτα smartphone για το 2011 τα 12 είναι Android



Με τίτλο «Τα πιο ευάλωτα Smartphones του 2011» διεξήχθη μία μελέτη πρόσφατα από το Bit9 στην οποία η εταιρεία εξέτασε ποια είναι τα πιο ευάλωτα smartphones αναφορικά με το κακόβουλα λογισμικά και επιθέσεις hacking.

Η μελέτη που περιλαμβάνει τα πιο δημοφιλή smartphones στην αγορά υποδεικνύει ότι «το 56% των Android τηλεφώνων στην αγορά "τρέχουν" μη αναβαθμισμένο και μη ασφαλές λειτουργικό Android», τα οποία στην πλειονότητά τους προέρχονται από τους HTC, Motorola, LG και Samsung.

Πατέρας-κτήνος έβαλε το 3χρονο αγοράκι του στο πλυντήριο!


Δεν ήταν η πρώτη φορά που έβαζε τον γιο του στο πλυντήριο για να τον τιμωρήσει για κάποια αταξία.

0 33χρονος, αφού έβαλε το αγοράκι στο πλυντήριο, το έθεσε σε λειτουργία, με συνέπεια ο μικρός να τραυματιστεί θανάσιμα.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην πόλη Meaux κοντά στο Παρίσι, ενώ καταδικάστηκε και η μητέρα του μικρού Sebastian γιατί δεν επενέβη για να σώσει τη ζωή του μικρού της γιου.

Αντίθετα, η μητέρα, αμέσως μόλις ξεθύμανε το μένος του κτηνώδους πατέρα, έτρεξε στους γείτονες

34χρονος Σκωτσέζος με 16 παιδιά από 14 διαφορετικές γυναίκες. Ήδη!


Ο Jamie Cumming θα γίνει σήμερα πατέρας για 16η φορά, αλλά ακόμα παραμένει άνεργος.
Ο πιο καρπερός άντρας στη Μεγάλη Βρετανία είναι μόλις 34 ετών και έχει ως χόμπι -προφανέστατα- το να πείθει τις γυναίκες που συνευρίσκονται μαζί του να φέρνουν στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους.

Μάλιστα, τον ερχόμενο Γενάρη, ο Cumming θα γνωρίσει τον 17ο απόγονό του, αλλά το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι ο Σκωτσέζος δεν έχει λίρα τσακιστή για να συντηρήσει τα παιδιά του. Το ίδιο και

Αυτοκτόνησε λίγες ώρες μετά το γάμο του

Αυτοκτόνησε λίγες ώρες μετά το γάμο του

«Δεν αντέχω άλλο. Να προσέχεις τα παιδιά» ήταν η φράση στο χαρτί που άφησε πίσω του ο 28χρονος Fernando Brazier, λίγες ώρες αφότου παντρεύτηκε τη γυναίκα με την οποία ήταν μαζί από το γυμνάσιο.

Ο νεαρός άφησε τον φάκελο μέσα στον οποίο είχε βάλει και τη βέρα του, στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου στη Νέα Υόρκη όπου το ζευγάρι πέρασε τη νύχτα του γάμου του. Σε αυτό υποδείκνυε στη σύζυγο του την τοποθεσία όπου θα έβρισκε το πτώμα του. Στη συνέχεια, ο γαμπρός μπήκε σε

Πέθανε ο επιχειρηματίας Θωμάς Λαναράς


Εχασε τη μάχη με τον καρκίνο ο επιχειρηματίας Θωμάς Λαναράς, που απεβίωσε χθες το απόγευμα σε ηλικία 54 ετών σε ιδιωτική κλινική όπου νοσηλευόταν.Προέρχεται από παραδοσιακή οικογένεια κλωστοϋφαντουργών της Νάουσας και υπήρξε Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Oμίλου Κλωνατέξ και Πρόεδρος της Ενωμένης Κλωστοϋφαντουργίας ΑΕ, με εργοστάσια σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα.
Η αντίστροφη μέτρηση για την ανοδική πορεία των επιχειρήσεων, ήρθε με την κρίση του κλάδου στη δεκαετία του 1990, ενώ το όνομα του ήρθε στην επικαιρότητα το 1999, όταν κάποιες από τις εταιρίες του ενεπλάκησαν στο σκάνδαλο με τις φούσκες του Χρηματιστηρίου. Τα περισσότερα από τα εργοστάσια έκλεισαν ή υπολειτουργούν.
ΠΗΓΗ:enet.gr

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Track of the day : James - Getting Away With It (All Messed Up)


Οι γιατροί του απαγόρευσαν να γελάει

Οι γιατροί του απαγόρευσαν να γελάει

Το γέλιο είναι υγεία ισχυρίζονται κάποιοι αυτό όμως φαίνεται πως δεν ισχύει στην περίπτωση του 7χρονου Bradley Burhouse, ο οποίος πάσχει από μία σπάνια καρδιακή νόσο που κάνει την καρδιά να χτυπά πιο γρήγορα από το κανονικό.

Οι γιατροί απαγόρευσαν στο μικρό αγόρι οποιαδήποτε δραστηριότητα θα μπορούσε να επιταχύνει τον χτύπο της καρδιάς του και να του κοστίσει την πολύτιμη ζωή του, μεταξύ των οποίων είναι και το να

Είναι 30 ετών και μοιάζει 9 μηνών!

 

Γεννήθηκε πριν από 30 χρόνια, αλλά μοιάζει με μωρό 9 μηνών. Η Μαρία Οντέτ ντο Νασιμέντο από τη Βραζιλία, πάσχει από μία πολύ σπάνια διαταραχή του θυρεοειδούς, η οποία δεν της επιτρέπει να αναπτυχθεί.

Η γυναίκα-μωρό δεν μπορεί να μιλήσει, να περπατήσει ή να φροντίσει τον εαυτό της. Ζει σε ένα χαμόσπιτο στην πόλη Σεάρα.

Μέσα στην ατυχία της η Μαρία είναι τυχερή, καθώς, αν και έχει χάσει τη φυσική της μητέρα, έχει

Ζωντανός κάηκε ο Βαγγέλης Λειβαδάς


Σοκ προκαλεί η είδηση πως ο γνωστός θεατρικός επιχειρηματίας και σύζυγος της ηθοποιού, Σμαρούλας Γιούλη, ο Βαγγέλης Λειβαδάς, εντοπίστηκε νεκρός στο διαμέρισμά του από φωτιά.

Ο Βαγγέλης Λειβαδάς, ανασύρθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (27/11) από τα συντρίμμια του διαμερίσματός του, ενώ η ηθοποιός Σμαρούλα Γιούλη παρελήφθη με αναπνευστικά προβλήματα και διακομίσθηκε σε νοσοκομείο.

Να σημειωθεί πως η πυρκαγιά ξέσπασε στο διαμέρισμα του 3ου ορόφου της πολυκατοικίας όπου

Μανχάταν

Το ζόρι, οι αμφιβολίες και η αγωνία του ήρωα - αφηγητή στο «Μανχάταν» να ξεπεράσει την «εύκολη» επιτυχία και να γίνει επιτέλους «σοβαρός» συγγραφέας, ενώ η ερωτική του ζωή έχει γίνει ένα κουβάρι. Η ταινία είναι μία από τις καλύτερες -ίσως και η κορυφαία- του Γούντυ Αλεν, γεμάτη ξεκαρδιστικές ατάκες, έξοχη φωτογραφία από τον Γκόρντον Γουίλις, εύστοχα επενδυμένη με τη μουσική του Γκέρσουιν, ενώ διαθέτει άψογη ισορροπία ύφους, χιούμορ και δραματικής πλοκής.



''Πώς να θυμώσεις όταν υπάρχει τόση ομορφιά στον κόσμο;''




''Mα πώς να θυμώσεις όταν υπάρχει τόση ομορφιά στον κόσμο? 

Συχνά νιώθω ότι τη βλέπω όλη μαζί, και δεν την αντέχω.

 Γεμάτη η καρδιά μου, σαν μπαλόνι έτοιμο να σκάσει.

 Και μετά θυμάμαι να χαλαρώσω... και παύω να προσπαθώ να κρατηθώ απ'αυτήν. 

Και μετά κυλάει μέσα μου σαν βροχή... και δε νιώθω τίποτα άλλο παρά μόνο ευγνωμοσύνη... για κάθε στιγμή της χαζής μικρής ζωής μου.''






Η Κλέλια Ρένεση δεν είναι η Πάμελα Άντερσον που νομίζεις



Είναι πολύ δύσκολο να πείσεις κάποιον, που δεν έχει γνωρίσει από κοντά την Κλέλια, ότι η ‘σκύλα’ ξανθιά πρώην σύζυγος του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στο ‘Με λένε Βαγγέλη’ δεν πρόκειται για την επόμενη μεγάλη εθνική σεξοβομβά μας. Ναι, διαθέτει όλα τα ανατομικά προσόντα αλλά είναι απλά πιο δύσκολη περίπτωση από ότι οι υπόλοιπες της γενιάς της.

Όλοι στέκονται στις σέξι σκηνές της στο Μίλα μου Βρώμικα της Μυρτώς Κοντοβά, εκεί δηλαδή που την πρωτοπρόσεξες. Να τραγουδάει ‘I am a Barbie girl’, να ‘παίρνεται’ ακροβατικά με τον νταβραντισμένο υδραυλικό και γενικά να κάνει κάθε αρσενικό που την συναντά να στέκεται σούζα

Κινδυνεύει να βυθιστεί η Νέα Υόρκη


Θανάσιμα επικίνδυνο μπορεί να γίνει τα επόμενα χρόνια το φαινόμενο του θερμοκηπίου, όπως επισημαίνουν συντάκτες της έκθεσης που ήρθε την περασμένη εβδομάδα στο φως της δημοσιότητας. Δεν αποκλείουν τη βύθιση της Νέας Υόρκης, στην περίπτωση ενός νέου τυφώνα της ισχύος του "Αϊρίν".

"Οι κλιματικές αλλαγές έχουν ήδη αρχίσει να επηρεάζουν τον πληθυσμό και τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της Πολιτείας της Νέας Υόρκης, και οι επιπτώσεις αυτές αναμένεται να ενταθούν. Την ίδια στιγμή, η Πολιτεία έχει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσει αρκετούς από τους κινδύνους που έχουν

Τυλίχθηκε στις φλόγες λεωφορείο του ΚΤΕΛ στο Χαϊδάρι


Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ στις 13:05 την ώρα που βρισκόταν επί της Λεωφόρου Αθηνών 400 στο Χαϊδάρι Αττικής.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία το λεωφορείο ανήκει στα ΚΤΕΛ Πρεβέζης και την ώρα που ξέσπασε η φωτιά είχε μέσα εννέα επιβάτες, οι οποίοι ευτυχώς απομακρύνθηκαν εγκαίρως και δεν κινδύνευσε η ζωή τους.

Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο πριν από μερικά λεπτά, ενώ για την κατάσβεσή της στο σημείο επιχειρούν δεκαπέντε πυροσβέστες με πέντε οχήματα. Άγνωστοι παραμένουν προς το παρόν οι λόγοι που το όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες. Για τα ακριβή αίτια του συμβάντος θα διενεργηθεί έρευνα..

Πηγή : protothema.gr

Σπεύδουν να μαζέψουν τα «σταγονίδια» της Σχολής Ευελπίδων



Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ενημερώθηκε το βράδυ του Σαββάτου από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, για το περιστατικό στη Σχολή και έδωσε εντολή να προβούν οι αρμόδιες υπηρεσίες άμεσα στις δέουσες ενέργειες.
Ο Δ. Αβραμόπουλος ζήτησε από τον Αρχηγό Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας «να διαμηνύσει προς το στράτευμα και να καταστήσει σαφές ότι δεν θα γίνεται ανεκτή οποιαδήποτε συμπεριφορά παρέκκλισης από τις αρχές της Δημοκρατίας, των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και της Ελευθερίας. Αρχές, επί των οποίων είναι θεμελιωμένη η Ελληνική Δημοκρατία και Κοινωνία».
Από την πλευρά του, το ΓΕΣ ανακοίνωσε ότι «για το περιστατικό αυτό, έχει ήδη ασκηθεί αυστηρός πειθαρχικός

Φωτογραφία του Nicolas Cage σε...βιβλίο βιολογίας της Σερβίας!


Η εικόνα του διάσημου ηθοποιού, Nicolas Cage, έχει την τάση να εμφανίζεται στα πιο περίεργα μέρη!

Μετά από την περιβόητη φωτογραφία που αποδεικνύει πως ο ηθοποιός είναι απέθαντος, καθώς έχει τραβηχτεί τον περασμένο αιώνα, τώρα ένας άντρας που μοιάζει εκπληκτικά στον Nicolas, εντοπίστηκε σε σχολικό βιβλίο Βιολογίας της Σερβίας!

Να επισημανθεί πάντως πως αυτή τη φορά πρόκειται πράγματι για τον ηθοποιό!

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

H Zooey Deschanel είναι ότι πιο εξωτικό θα δεις ποτέ


Αυτά τα μάτια (δυο γαλάζιες λίμνες ζεν αθωότητας), αυτές οι αφέλειες, αυτή η φωνή, ακόμη και αυτά –αν είσαι λίγο κάφρος- στήθη. Όλα δηλαδή τα πράγματα που την έχουν κάνει εδώ και 10 χρόνια -από τότε που πρωτοέσκασε στο Almost Famous - την επίσημη αγαπημένη νεραιδο-πριγκίπισσα όλων των hipster του πλανήτη. Ο λόγος που σου μιλάμε για εκείνη τώρα, είναι το New Girl, το νέο sitcom στο οποίο υποδύεται μια εκδοχή του εαυτού της, ως φρεσκοχωρισμένη που μετακομίζει σε ένα σπίτι με τρεις μαντράχαλους. Το mainstream κοινό, με το οποίο ποτέ πριν δεν
είχε ‘φλερτάρει’, ξετρελάθηκε από το πρώτο επεισόδιο. Και κάποιος από τους executive της Fox πήρε τρελό μπόνους επειδή έκανε το αυτονόητο, να αφήσει δηλαδή την Zooey να είναι ο εαυτός της.

Χωρίς πρίγκιπα, αλλά με... Σισέ



Ο υποψήφιος αγοραστής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Σουλτάν Αλ Σαούντ δεν θα βρίσκεται ούτε και αύριο στα επίσημα του ΟΑΚΑ, αλλά το ματς με τον ΟΦΗ θα παρακολουθήσει ο Τζιμπρίλ Σισέ.
Ο Σισέ θα 'ναι -μαζί με τον Γόντικα- στα επίσημα, για να δει τον Παναθηναϊκό Η Λάτσιο αγωνίζεται σήμερα στο καμπιονάτο και ο Γάλλος επιθετικός έχει προγραμματίσει να έρθει στην Αθήνα για να δει γνωστούς και φίλους, καθώς και το παιχνίδι με τους Κρητικούς. Ο Σισέ δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά με τη φανέλα των «λατσιάλι», ενώ η πόρτα του Παναθηναϊκού ενδέχεται να... ανοίξει ξανά γι' αυτόν, εάν αποκτήσει τις μετοχές ο Αλ Σαούντ.

Γκάφα μεγατόνων από τον Justin Bieber!


"Έχω ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο", είπε ο Justin Bieber, καλεσμένος στην εκπομπή του David Letterman, χωρίς όμως να υπολογίσει την ερώτηση "παγίδα" του τελευταίου.

Ο άνκορμαν της αμερικανικής εκπομπής Late Show για το κανάλι CBS , David Letterman, κατά τη διάρκεια της συζήτησής του με το νεαρό σταρ, ζήτησε στον τελευταίο να του πει αν έχει πάει σε όλες τις ηπείρους του κόσμου.

Κι ενώ ο Justin απάντησε θετικά, ο Letterman ήθελε να του τις κατονομάσει! "Ασία, Νότια Αμερική, Βόρεια Αμερική... Αφρική, Ανταρκτική, Βόρειος Πόλος", είπε ο τραγουδιστής. Κάπου εκεί

Ένα «Facebook» να το πιεις... στο ποτήρι



Λίγο πολύ, το Facebook το ξέρουμε όλοι, αν και ίσως είναι πιθανό να υπάρχουν και ένα δύο άτομα που ίσως να μην έχει τύχει -λέμε τώρα- να το ακούσουν. Το Facebook, λοιπόν για όσους το γνωρίζουν μπορεί να «φάει» αρκετό χρόνο από τη ζωή ενός ανθρώπου, οπότε αντί να σας τρώει το χρόνο, γιατί να μη το πιείτε εσείς;

Ένα ηδύποτο που ονομάζεται «Facedrink» έχει λανσαριστεί τις τελευταίες μέρες και υπόσχεται να σας δώσει μία «γεύση φιλίας» και μία δόση ενέργειας. Το κουτάκι των 75ml, έχει σχεδιαστεί απ’ ότι φαίνεται και όπως βλέπετε και εσείς, ώστε να μοιάζει όσον το δυνατό περισσότερο στο δημοφιλέστατο κοινωνικό δίκτυο, ενώ στη μία του πλευρά φέρει μέχρι και την έκφραση «Προσθήκη Φίλου». Διαθέτει τα ίδια χρώματα με το κοινωνικό δίκτυο και δηλώνει ότι θα σας χαρίσει μία γεύση ενέργειας τροπικού φρούτου με σκοπό να βελτιώσει την πνευματική σας συγκέντρωση.

Στάσεις εργασίας σε Μετρό-ΗΣΑΠ-Τραμ το Σαββατοκύριακο



Συνεχίζουν σήμερα και αύριο τις κινητοποιήσεις οι ηλεκτροδηγοί των Μέσων Σταθερής Τροχιάς, διαμαρτυρόμενοι για το καθεστώς της εργασιακής εφεδρείας, το ενιαίο μισθολόγιο και τη μη υπογραφή νέας Σύμβασης εργασίας.

Έτσι, Μετρό και Ηλεκτρικός σιδηρόδρομος θα αποσυρθούν σήμερα από τις 10 το βάρυ, ενώ το τράμ δεν θα λειτουργήσει από τις 12 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.

Αύριο, Κυριακή, Μετρό και ΗΣΑΠ θα ξεκινήσουν τα δρομολόγια μετά τις 8 το πρωί, ενώ στο τράμ η στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί από την έναρξη της βάρδιας έως τις 6 το πρωί, με την κυκλοφορία να ομαλοποιείται γύρω στις 07.30 π.μ.

ΠΗΓΗ:.kathimerini.gr με στοιχεία από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Track of the day: Tanita Tikaram - Twist In My Sobriety

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Στην Ελλάδα φορολογείται ακόμη και το σπέρμα!


Η αγοραπωλησία σπέρματος υπάγεται πλέον στην Ελλάδα σε 13% Φ.Π.Α. Τίποτα άλλο παιδιά;

Χαράτσια, απειλές για διακοπή του ρεύματος, έκτακτοι φόροι εδώ, πιο έκτακτοι εκεί, αλλά η ελληνική σοφία αντιμετωπίζει την κάθε μέρα ως μια καινούργια πρόκληση.

Πλέον, λοιπόν, φορολογείται και το σπέρμα. Είδαν οι αρμόδιες αρχές ότι η ζήτηση και η προσφορά

Πυροβόλησαν φοιτητές του ΕΜΠ


Άγνωστοι αποπειράθηκαν να διαρρήξουν δωμάτιο φοιτητικής εστίας του ΕΜΠ στου Ζωγράφου και στη συνέχεια, αφού έγιναν αντιληπτοί από φοιτητές, πυροβόλησαν εναντίον τους. Σε εξέλιξη έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψή τους.

Δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία, απόπειρα κλοπής κατά συναυτουργία και παράβαση του Ν. "περί Όπλων" σχηματίστηκε σε βάρος δύο ατόμων, αγνώστων στοιχείων, τα οποία τις πρώτες πρωινές αποπειράθηκαν αρχικά να διαρρήξουν δωμάτιο φοιτητικής εστίας στου

Ο Μεγάλος δικτάτωρ

«Ο Μεγάλος δικτάτωρ» (1940) είναι η πρώτη ομιλούσα και ηχητική ταινία του Τσάπλιν, δεκατρία χρόνια μετά την εισαγωγή του ήχου στις ταινίες. Μια ανελέητη πολιτική σάτιρα για την άνοδο του Χίτλερ και του ναζισμού, όταν ακόμα ο δημιουργός δε γνώριζε την αληθινή διάσταση της ναζιστικής θηριωδίας.



Η αλήθεια για το σέξι "Happy Birthday" της Marilyn Monroe


Το τραγούδι της Marilyn έρχεται ξανά στο προσκήνιο με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας "My week with Marilyn", στη Μεγάλη Βρετανία. Διάβασε τι έκανε στα αλήθεια τόσο σέξι τη φωνή της Monroe εκείνο το βράδυ της 19ης Μαΐου 1962.

Ένα τραγούδι που άφησε εποχή. Ποιος δεν ξέρει το αισθησιακό "Happy Birthday" που τραγούδησε όλο σκέρτσο στον πρόεδρο John F. Kennedy η Marilyn Monroe για τα 45α γενέθλιά του,

Επίθεση των ΜΑΤ καταγγέλλουν μέλη του «Δεν πληρώνω» έξω από τη ΔΕΗ στην Καλλιθέα



Επίθεση από τα ΜΑΤ καταγγέλλουν ότι δέχτηκαν μέλη του κινήματος «Δεν πληρώνω» κατά τη διάρκεια κινητοποίησής τους έξω από το υποκατάστημα της ΔΕΗ στην Καλλιθέα.

Μέλη του κινήματος πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την επιβολή του τέλους ακινήτων, αλλά και για τις συλλήψεις συνδικαλιστών της ΓΕΝΟΠ στο κτίριο του Χολαργού που τελούσε υπό κατάληψη.

Όπως καταγγέλλουν, μετά την ολοκλήρωση της συμβολικής κατάληψης στο κτίριο της ΔΕΗ στην Καλλιθέα και συγκεκριμένα όταν οι συγκεντρωθέντες αποχωρούσαν, δέχτηκαν επίθεση από τα ΜΑΤ, τα οποία τους περικύκλωσαν και τους έσπρωξαν με τις ασπίδες τους.

Επίσης, έγινε γνωστό πως η αστυνομία προχώρησε σε δύο συλλήψεις.
ΠΗΓΗ:tanea.gr

Τεμάχισε τον άντρα της και έβρασε τα μέλη του σε κατσαρόλα



Άγριο έγκλημα έλαβε χώρα στο Πακιστάν όταν μία 32χρονη γυναίκα συνελήφθη κατηγορούμενη ότι σκότωσε τον σύζυγό της, τον έκοψε κομμάτια και στη συνέχεια τοποθέτησε τα μέλη του σε μαγειρικό σκεύος.

Η Ζαινάμπ Μπιμπί, αποφάσισε να σκοτώσει το σύζυγό της και να τον κόψει κομματάκια,με την δικαιολογία ότι προσπαθούσε να κακοποιήσει σεξουαλικά την κόρη της, την οποία είχε αποκτήσει από τον πρώτο της γάμο .

Με τη βοήθεια το 22χρονου ανηψιού της, η γυναίκα τον σκότωσε, τον τεμάχισε και ξεκίνησε να τον

Τρέξιμο: 6 πράγματα που πρέπει πάντα να κάνετε πριν βγείτε έξω


Όσοι δεν πάνε στο γυμναστήριο, και είναι πολλοί αυτοί, προσπαθούν να κρατηθούν σε φόρμα βγαίνοντας για τρέξιμο στους γύρω δρόμους ή στα κοντινά πάρκα και στάδια. Πριν βγείτε, όμως, έξω κάντε σίγουρα τα παρακάτω πράγματα.

1. Ελέγξτε τον καιρό

Μπορεί να φαίνεται καθαρός ο ουρανός, αλλά δεν ξέρετε τι γίνεται από τη μια στιγμή στην άλλη. Πριν βγείτε, λοιπόν, μπείτε στο internet και κοιτάξτε μήπως έρχεται κάποια καταιγίδα και δεν το

''Δεν πλήρωσα ούτε έκτακτη εισφορά, ούτε το χαράτσι της ΔΕΗ''


Η Δήμητρα Λιάνη μίλησε στην κάμερα της «Πρωινής Μελέτης» για τον άνδρα που θα μπορούσε να έχει δίπλα της, ενώ αποκάλυψε πως δεν έχει πληρώσει ούτε την έκτακτη εισφορά, ούτε το χαράτσι της ΔΕΗ γιατί δεν έχει χρήματα.

«Μου ήρθε χαράτσι 20.000 ευρώ για τα σπίτια που έχουν μείνει απούλητα. Νομίζετε ότι έχω τη δυνατότητα να πληρώσω αυτό το νούμερο; Έχω μια σύνταξη που είναι γύρω στα 1.500 ευρώ και το

Πυροσβέστες έσωσαν μια 18χρονη που μπλέχτηκε σε απλώστρα ρούχων!


Μέχρι και πυροσβέστες επιστρατεύτηκαν για να απελευθερώσουν μια 18χρονη από την απλώστρα ρούχων στην οποία είχε μπλεχτεί.

Απίστευτο και όμως αληθινό! Η Danielle Morgan μπλέχτηκε σε μια απλώστρα ρούχων και ανήσυχοι οι φίλοι της κάλεσαν πυροσβέστες για να τη σώσουν!

Η 18χρονη έπεσε από το κρεβάτι της, τα πόδια της μπήκαν στην απλώστρα ενώ σχεδόν ολόκληρη

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More