Google Translator

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Το μεγάλο μυστικό της Jennifer Lopez για το πρόβλημα της κόρης της

Ένα μεγάλο μυστικό αποκάλυψε η Jennifer Lopez στην εκπομπή του CNN "Big Stars Big Giving". Εξομολογήθηκε τη μεγάλη αγωνία που έζησε η ίδια και ο πρώην σύζυγός της Mark Anthony όταν το 2008, μετά τη γέννηση των διδύμων, ανακάλυψαν ένα μικρό εξόγκωμα στο κεφάλι της μικρής Emme.

"Αν κάτι πάθει το μωρό μου θα πεθάνω", είπε η Jennifer Lopez στην εκπομπή "Big Stars Big Giving" του CNN, βγάζοντας από μέσα της για πρώτη φορά αυτό το βάρος. Όταν ανακάλυψαν με τον πρώην άντρα της, Mark Antony, έναν όγκο στο κεφάλι της κόρης τους πανικοβλήθηκαν. Από το μυαλό τους περνούσαν τα χειρότερα. "Σκεφτόμασταν μήπως την έριξε κάποιος κάτω όταν δεν κοιτούσαμε;” εξομολογήθηκε. Αμέσως πήγαν την μικρή Emme στο νοσοκομείο, όπου ευτυχώς οι γιατροί τους διαβεβαίωσαν ότι όλα είναι καλά.

H λαχτάρα που πήραν ήταν αρκετή για να κινητοποιήσει το ζευγάρι ώστε να δημιουργήσουν το Ίδρυμα Maribel, εις μνήμη της αδελφής του Mark Anthony που πέθανε από καρκίνο στον εγκέφαλο όταν ήταν οχτώ ετών. Το ίδρυμα παρέχει παιδιατρική περίθαλψη σε όσους το έχουν ανάγκη και στηρίζει τις οικογένειες παιδιών με προβλήματα υγείας.

Πηγή:  sigmalive.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More