Google Translator

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Σας θυμίζει κάποιον η μορφή που σχηματίστηκε σε έναν ξύλινο φράχτη;

Η Jackie Wollaston, ζει σε μία εξοχική κατοικία στο Gainsborough Βρετανίας. Ενα πρωί καθώς φρόντιζε τα φυτά της, είδε έκπληκτη πάνω στον ξύλινο φράχτη του κήπου της, τη μορφή που βλέπετε στη φωτογραφία.

"Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που έβλεπα", δήλωσε στην Daily Mail, και πρόσθεσε "Αυτή η μορφή αποτελεί απόδειξη εξωγήινης ζωής!"

Πριν σας πούμε την συνέχεια της ιστορίας, ρίξτε μια προσεχτική ματιά στην εικόνα! Σας θυμίζει κάποιον;

Σύμφωνα, με τη μαρτυρία του ενός από τα πέντα παιδιά της κ. Wollatson, η μορφή αυτή εμφανίσθηκε στο ξύλο του φράχτη πριν από έξι μήνες, μετά από μία δυνατή καταιγίδα. Η ίδια είναι πεπεισμένη ότι αποτελεί "απόδειξη εξωγήινης ζωής" και συγκρίνει την εικόνα με το φαινόμενο των αγρογλυφικών!

"Δεν το σχεδιάσα εγώ αυτό, που βλέπετε! Κανείς από την οικογένειά μου δεν μπορεί να ζωγραφίσει τόσο καλά!", επιμένει και καλεί φίλους, συγγενείς αλλά και αγνώστους να την επισκεπτούν για να δούνε από κοντά το "εξωγήινο ντοκουμέντο"!

Γιατί κατά την 44χρονη γυναίκα, η μορφή αυτή ανήκει στον ...εξωγήινο Ε.Τ., ο οποίος ΔΕΝ ήταν προϊόν της φαντασίας του Σπήλμπεργκ αλλά υπαρκτό δείγμα εξωγήινου πολιτισμού, που αποφάσισε να αφήσει το αποτύπωμά του στη Γη- και συγκεκριμένα στον φράχτη της!

Εμείς πάντως ομολογούμε, πως δεν διακρίνουμε την παραμικρή ομοιότητα με τον συμπαθέστατο Ε.Τ. , αλλά μόνο φυσικούς σχηματισμούς που υπάρχουν σε όλα σχεδόν τα ακατέργαστα ξύλα! Εσείς;
ΠΗΓΗ: pyles.tv

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More