Google Translator

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

«Σκότωσα τα παιδιά σου, έλα να μαζέψεις τα πτώματα»


Ο 62χρονος Τζιν Φράνσις Σέι δε δίστασε να σφαγιάσει το 10χρονο γιο του Ρολς και την 8χρονη κόρη του Ρετζίνα, την ώρα που κοιμόντουσαν. Και αφού δολοφόνησε τα ίδια τα παιδιά του, πήρε τηλέφωνο την εν διαστάσει γυναίκα του, Άντζουα: «Σκότωσα τα παιδιά σου» της είπε!

Το φονικό έγινε τον περασμένο Φεβρουάριο και η αιτία ήταν ένα διαμέρισμα τριών δωματίων, σε προάστιο έξω από το ανατολικό Λονδίνο. Έξι μήνες πριν, η 44χρονη Άντζουα είχε πάρει τα παιδιά της κι είχε φύγει από το σπίτι του ζευγαριού. Κι όταν ο 62χρονος έμαθε ότι πλέον δεν είχε κανένα δικαίωμα στο
διαμέρισμα που είχαν αγοράσει μετά το γάμο τους.

Όταν τηλεφώνησε στη γυναίκα του, την κατηγόρησε για δυσφήμιση μέσω Facebook. «Σκότωσα τα παιδιά σου. Σκότωσα τα παιδιά σου. Έχω καλέσει την αστυνομία και τους περιμένω». Έκλεισε το τηλέφωνο και πήρε την άμεση δράση. Και μετά, ξανατηλεφώνησε την Άντζουα: «Έλα να πάρεις τα πτώματα», της είπε.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σπίτι του 62χρονου, τον βρήκαν να κάθεται δίπλα στα άψυχα κορμιά των παιδιών του. Καθώς τον απομάκρυναν, τους έδειξε κάποια χαρτιά και τους είπε: «αυτά είναι η απόδειξη γιατί έκανα ό,τι έκανα».

Ο Τζιν Φράνσις Σέι παραδέχτηκε την ενοχή του στο δικαστήριο. Ο δημόσιος κατήγορος είπε ότι το φονικό έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής 13 Φεβρουαρίου, ενώ τα παιδιά κοιμόντουσαν.

Πηγή : newsit.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More