Google Translator

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Ο καιρός τα Χριστούγεννα

Στην Αθήνα το Σάββατο ο καιρός θα είναι κρύος με αρκετές νεφώσεις, ενώ την Κυριακή θα έχει αρκετό αέρα, περιόδους ηλιοφάνειας και συννεφιάς. Η θερμοκρασία από 6-9 βαθμούς Κελσίου.

Κρύα, αλλά ηλιόλουστη η Θεσσαλονίκη το Σάββατο των Χριστουγέννων. Λίγο πιο συννεφιασμένη θα είναι η Κυριακή. Η θερμοκρασία θα βρεθεί σε χαμηλά επίπεδα, 4-7 βαθμούς Κελσίου το μεσημέρι, κάτω από το μηδέν τα πρωϊνά και το βράδι.

Βροχερός και με ισχυρούς ανέμους ο καιρός στα Χανιά το Σάββατο, ενώ περισσότερες θα είναι οι περίοδοι ηλιοφάνειας την Κυριακή 25 Δεκεμβρίου. Η υψηλότερη θερμοκρασία θα είναι οι 10 βαθμοί Κελσίου.

Αίθριος αναμένεται ο καιρός στην Πάτρα. Κυρίως ηλιόλουστος το Σάββατο, λίγα σύννεφα την Κυριακή. Η θερμοκρασία στους 11 βαθμούς Κελσίου το μεσημέρι.

Στην Κέρκυρα προβλέπεται καλός καιρός, περισσότερη ηλιοφάνεια και αραιές νεφώσεις το Σάββατο, κυρίως συννεφιά την Κυριακή. Η θερμοκρασία θα φθάσει στους 13 βαθμούς Κελσίου.

Συννεφιά προβλέπεται για την Λάρισα την παραμονή των Χριστουγέννων, ενώ η Κυριακή θα είναι κρύα, αλλά ηλιόλουστη. Η υψηλότερη θερμοκρασία θα είναι οι 6 βαθμοί Κελσίου το μεσημέρι, αλλά κάτω από το μηδέν το πρωί και το βράδι.

Κυρίως συννεφιασμένη και με ισχυρούς ανέμους η χριστουγεννιάτικη Μύκονος το Σάββατο, περισσότερο ήλιο την Κυριακή. Συννεφιά το πρωί, αλλά ηλιοφάνεια το μεσημέρι θα έχει η Λήμνος.Ηλιόλουστη θα είναι η Κυριακή. Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε χαμηλά επίπεδα.

Ηλιόλουστη, αν και κάτω από το μηδέν κρύα η Αλεξανδρούπολη, ενώ άσχημο καιρό με χιονόνερο θα έχει το Σάββατο στην Καβάλα. Την Κυριακή θα έχει ήλιο, αλλά και περιόδους συννεφιάς.

Πηγή: deltiokairou.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More