Google Translator

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Λιέγη: Ο δολοφόνος ήθελε ακόμη περισσότερα θύματα

Μια 45χρονη οικιακή βοηθός ήταν το πρώτο θύμα του Νορντίν Αμρανί, προτού αυτός αρχίσει να σπέρνει τον τρόμο χθες σε κεντρική πλατεία της Λιέγης στο Βέλγιο. Όπως δείχνουν τα ευρήματα της αστυνομίας, ο δολοφόνος σκόπευε να σκοτώσει ακόμη περισσότερους. 

Πριν φθάσει στην πλατεία Σεν Λαμπέρ, ο 33χρονος Νορντίν Αμρανί είχε παρασύρει στο διαμέρισμά του μια οικιακή βοηθό που εργαζόταν στο σπίτι γειτόνισσάς του.

Ο 33χρονος την συνάντησε χθες το πρωί στο διάδρομο του κτιρίου όπου έμενε και της ζήτησε να μπει στο διαμέρισμά του με την πρόφαση ότι θα της προσέφερε εργασία. Στην συνέχεια την
πυροβόλησε στο κεφάλι, όπως αναφέρει η βελγική ιστοσελίδα Sudpresse.

Χθες το βράδυ, μετά τον εντοπισμό του πτώματος σε αποθήκη του ανήκε στον Αμρανί, διεξήχθη νεκροψία προκειμένου να διαπιστωθεί αν προηγήθηκε και βιασμός, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αποτελέσματα.

Συνεχίζονται παράλληλα οι έρευνες προκειμένου να διαπιστωθούν τα κίνητρα του δράστη- ο οποίος δεν έχει αφήσει κάποιο σημείωμα- ενώ έχουν προκύψει ορισμένα ερωτηματικά σε σχέση με το αν ο δράστης όντως αυτοκτόνησε όπως λέγεται ή αν τραυματίστηκε θανάσιμα μετά από έκρηξη χειροβομβίδας.

Η αστυνομία εντόπισε στο σακίδιο του Αμρανί χειροβομβίδες και εκρηκτικούς μηχανισμούς που δεν είχαν χρησιμοποιηθεί, κάτι που σημαίνει ότι ο δράστης σκόπευε να σκοτώσει ακόμη περισσότερους.

Πηγή: ethnos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More