Google Translator

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Πέταξαν από αεροπλάνο τον Alec Baldwin γιατί έπαιζε on-line παιχνίδι!


Πυρ και μανία με την American Airlines είναι ο διάσημος ηθοποιός Alec Baldwin, καθώς εκδιώχθηκε από την πτήση για Νέα Υόρκη στην οποία επέβαινε επειδή έπαιζε το αγαπημένο του on-line παιχνίδι «Words With Friends»!

Ο διάσημος αμερικανός ηθοποιός αρνήθηκε να κλείσει το κινητό του, ενώ τροχοδρομούσε για απογείωση από το Λος Άντζελες, επειδή έπαιζε επί 45 ολόκληρα λεπτά, και μετά από
τρεις προειδοποιήσεις του ζητήθηκε να εγκαταλείψει τελικά το αεροπλάνο και να φύγει με την επόμενη πτήση!

«Λατρεύει τόσο πολύ το ‘Words with Friends’ που ήταν διατεθειμένος να εγκαταλείψει το
αεροπλάνο γι΄αυτό» αναγνώρισε ο εκπρόσωπός του, ο οποίος ανέφερε τελικά ότι ο ηθοποιός πήρε άλλη πτήση της American Airlines για να μεταβεί στη Νέα Υόρκη.

Ο Baldwin αμέσως έστειλε μήνυμα μέσω Twitter (του οποίου είναι συχνότατος χρήστης) στην αεροπορική εταιρεία για να παραπονεθεί δηλώνοντας ότι είναι η τελευταία φορά που ξαναχρησιμοποιεί πτήση της American Airlines. Μάλιστα, ειρωνεύτηκε τις αεροσυνοδούς της εταιρείας, κάνοντας λόγο για «γυμνάστριες των καθολικών σχολείων του ’50 που βρίσκουν εργασία στην ΑΑ ως αεροσυνοδοί».

Aπό την πλευρά της, η αμερικανική εταιρεία απάντησε στον κ. Baldwin, επίσης μέσω Twitter, ότι θα «εξετάσει» το περιστατικό!

Πηγή: skai.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More