Google Translator

Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2011

5 'θηλυκά' iPhone apps που τρομάζουν τους άνδρες Αν δεις την κοπέλα σου να έχει κατεβασμένα αυτά τα applicati

Κάθεσαι αμέριμνος στον καναπέ του σπιτιού σου αγκαλιά με το κορίτσι σου. Κι εκείνη σου δείχνει γεμάτη χαρά και καμάρι όλα εκείνα τα τέλεια apps που κατέβασε τις τελευταίες ημέρες. Αλλά εσύ δεν βλέπεις μόνο αυτά. Βλέπεις και τα άλλα που έχει κατεβασμένα. Κι εκεί είναι που φρικάρεις.

Γιατί όσο αθώο κι αν είναι ένα κινητό, όσο απλά κι αν φαίνονται μερικά applications, κρύβουν πίσω τους τις αντίστοιχες προθέσεις. Το Oneman.gr μάζεψε τις πέντε εφαρμογές που μπορούν να τρομάξουν έναν άνδρα και σου τις παρουσιάζει.


iPeriodΤι ωραίο application. Μπαίνοντας μπορείς να δεις κάθε πότε έρχονται οι Ρώσσοι να επισκεφτούν την κοπέλα σου. Ναι, δεν λέμε είναι φανταστικό να ξέρει η άλλη πότε θα αδιαθετήσει για να προγραμματίζετε αναλόγως τα ταξίδια και τους σεξουαλικούς μαραθωνίους σας. Αλλά η περίοδος της γυναίκας είναι απαγορευμένο θέμα. Και κανένα χαριτωμένο app δεν θα μας κάνει να την συμπαθήσουμε. Αν ήμασταν γυναίκες, στη θέα αυτού του app θα κάναμε “ιιιιοοοουυυυ”. Αλλά δεν είμαστε. Οπότε απλά το αποφεύγουμε.


Live Diamond Try On

Ετοιμάσου να ψάχνεις για εκκλησίες, κουμπάρους, εταιρείες catering και dj για να παίξει στο γαμήλιο πάρτι. Αν η κοπέλα σου κοιτάει από τώρα δαχτυλίδια μάλλον έχει αρχίσει να σφίγγει η θηλειά γύρω από τον λαιμό σου. Σε αυτό τοapp για μέλλουσες νύφες μπορεί όχι μόνο να διαλέξει το σώμα του δαχτυλιδιού και το κατάλληλο (δικάρατο) πετράδι, αλλά μπορεί και να δει πώς θα φαίνεται στο δάχτυλό της. Άντε τυχερέ και στα δικά σου.


Find My FriendsΣτη αρχή φαίνεται απλό. Πόσο μάλλον βολικό μιας και μπορείς ανά πάσα στιγμή να ξέρεις που βρίσκονται οι φίλοι σου. Αρκεί να έχετε και οι δύο εγκαταστημένο το app Find My Friends στο κινητό σας. Το θέμα είναι ότι με αυτόν τον τρόπο μπορεί η κοπέλα σου να ξέρει ανά πάσα στιγμή πού βρίσκεσαι και να σε ελέγχει. Να ξέρεις ότι έχουν ήδη κλείσει σπίτια με αυτό το application, μιας και ήδη ένας άνδρας έπιασε τη σύζυγό του να τον απατά. Για σκέψου να γίνει και το αντίστροφο.


NET-A-PORTERΘες το κορίτσι σου να είναι ενημερωμένο για τις τελευταίες εξελίξεις της μόδας. Δεν θες; Θες. Και θέλεις και να μπορεί από το κινητό ή το tablet της να τσεκάρει τα νέα σύνολα, τις νέες τσάντες, τις νέες γόβες που βρίσκονται στην αγορά και προσφέρει το app version του Net-a-porter. Μόνο που το να τις αποκτήσει είναι μόλις ένα βήμα μακριά. Πολύ πιο εύκολα και από ότι στον υπολογιστή, μπορεί να σε ψήσει να πατήσεις ένα εικονίδιο στο κινητό της. Αυτό που λέει “Add to shopping bag”.


I'm expecting“Όλοι σε αυτή τη ζωή περιμένουμε κάτι” θα μονολογήσεις όταν δεις αυτή τη φράση στην οθόνη του tablet της. Μόνο που η ατάκα “I'm expecting”συνοδέυεται από την ψηφιακή εικόνα ενός μωρού και είναι ο απόλυτος οδηγός εγκυμοσύνης. Αν περιμένετε παιδί, είναι μια ωραία φάση. Αν δεν το ήξερες ότι είναι έγκυος, μάλλον πρέπει να κάνετε μια κουβέντα. Αν δεν είναι καν έγκυος και απλά της φάνηκε γλυκούλικο αυτό το app, πρέπει να αρχίσεις να τρέχεις. Γρήγορα.

Πηγή : oneman.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More