Google Translator

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Ανεστάλη η 48ωρη απεργία στο Μετρό


Κανονικά θα κινηθούν οι συρμοί του Μετρό την Πέμπτη και την Παρασκευή, καθώς ανεστάλη η 48ωρη απεργία που είχαν εξαγγείλει οι εργαζόμενοι μετά από παρέμβαση του προέδρου τους.

Προηγήθηκε συνάντηση των εργαζομένων με τη διοίκηση της επιχείρησης. Η εξαγγελθείσα κινητοποίηση, λίγες μέρες μετά τη συμπλοκή που σημειώθηκε ανάμεσα σε συνδικαλιστές του Μετρό και του ΗΣΑΠ είχε προκαλέσει αντιδράσεις μεταξύ των εργαζόμενων, καθώς πολλοί υποστήριζαν ότι κηρύχθηκε για λόγους συνδικαλιστικής αντεκδίκησης, χωρίς πραγματικά αιτήματα.

ΗΣΑΠ: Κλειστό το τμήμα Ομόνοια - Ταύρος από Παρασκευή έως Κυριακή

Κλειστό θα είναι στο μεταξύ από μεθαύριο Παρασκευή έως και την Κυριακή το τμήμα Ομόνοια - Ταύρος του Ηλεκτρικού Σιδηρόδρομου (ΗΣΑΠ), λόγω των εργασιών ανακαίνισης των σιδηροδρομικών γραμμών. Με την ολοκλήρωση του έργου και από τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου θα υπάρξει ομολοποίηση των δρομολογίων, καθώς θα εκτελούνται κανονικά σε όλο το μήκος της γραμμής.

Από τις 9 έως τις 11 Δεκεμβρίου η εξυπηρέτηση των επιβατών στο τμήμα Ομόνοια - Ταύρος θα γίνεται με το ίδιο εισιτήριο από τις υπάρχουσες λεωφορειακές γραμμές, καθώς και από την ειδική λεωφορειακή γραμμή 011 (EXPRESS). Τηλέφωνο επικοινωνίας κοινού 210-3293000 κάθε μέρα.

Πηγή: naftemporiki.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More