Google Translator

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Διαζύγιο για Demi Moore και Ashton Kutcher

Η διάσημη ηθοποιός Demi Moore ανακοίνωσε πως παίρνει διαζύγιο από τον σύζυγο της και επίσης γνωστό ηθοποιό Ashton Kutcher.
Η Moore, 49 ετών, έκανε γνωστή την Πέμπτη την απόφαση της να χωρίσει από τον 33χρονο Kutcher, με τον οποίο παντρεύτηκε το 2005.
Στην ανακοίνωση της, η Demi Moore τονίζει πως με μεγάλη θλίψη και βαριά καρδιά αποφάσισε να δώσει τέλος στον γάμο της.
«Σαν γυναίκα, μητέρα και σύζυγος υπάρχουν κάποιες αξίες και όρκοι που κρατώ ιερούς, και σε αυτό το πνεύμα αποφάσισα να προχωρήσω με τη ζωή μου», τόνισε χαρακτηριστικά η Demi Moore, η οποία και ζήτησε από όλους να σεβαστούν αυτές τις δύσκολες στιγμές για την οικογένεια της.

Από την πλευρά του, ο Ashton Kutcher, με μήνυμα του στο Twitter ανέφερε πως θα εκτιμά πάντα τον χρόνο που πέρασε με την Demi.

Το ζευγάρι το τελευταίο διάστημα απασχόλησε τα μέσα ενημέρωσης, λόγω των φημών περί πράξεων απιστίας του Ashton Kutcher.

Με τον γάμο του με την Demi Moore, ο Ashton Kutcher έγινε θετός πατέρας των τριών κορών που η ηθοποιός είχε αποκτήσει από τον γάμο της με τον Bruce Willis.

Οι δύο ηθοποιοί έχουν δημιουργήσει μαζί το ίδρυμα DNA, το οποίο επικεντρώνεται στην καταπολέμηση της οργανωμένης σεξουαλικής κακοποίησης κοριτσιών ανά τον κόσμο.
ΠΗΓΗ:ant1online.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More