Google Translator

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Συναγερμός για τον πιλότο που...κλειδώθηκε στην τουαλέτα

Συναγερμός για τον πιλότο που...κλειδώθηκε στην τουαλέτα
Η «κρίση» έληξε το ίδιο τυχαία όπως ξεκίνησε, όταν ο πιλότος κατάφερε να βγει μόνος του από την τουαλέτα, δίνοντας τέλος στο θρίλερ που έζησαν επιβάτες και αρμόδιοι του αεροδρομίου
Σκηνές θρίλερ εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια πτήσης της Chatauqua Airlines προς τη Νέα Υόρκη, όταν ο πιλότος του αεροσκάφους κλειδώθηκε κατά λάθος στην τουαλέτα, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός για ενδεχόμενη αεροπειρατεία. Ο πιλότος μπήκε στην τουαλέτα λίγο πριν από την προσγείωση αεροσκάφους στο αεροδρόμιο LaGuardia της Νέας Υόρκης και την ώρα που πήγε να βγει, διαπίστωσε ότι η πόρτα είχε κολλήσει.

Χτυπώντας την πόρτα για να ζητήσει βοήθεια, τον άκουσε ένας επιβάτης, στον οποίο ο πιλότος έδωσε έναν κωδικό, προκειμένου να πάει στο πιλοτήριο και να ενημερώσει τον συγκυβερνήτη.

Η προσπάθεια του επιβάτη να εισέλθει στο πιλοτήριο για να βοηθήσει προκάλεσε πανικό, με αποτέλεσμα ο συγκυβερνήτης να ενημερώσει τον πύργο ελέγχου και να ξεκινήσουν διαδικασίες για επείγουσα προσγείωση.

Το περιστατικό είχε ως αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν η πολιτική αεροπορία και το FBI για το χειρισμό της κατάστασης.

Η «κρίση» έληξε το ίδιο τυχαία όπως ξεκίνησε, όταν ο πιλότος κατάφερε να βγει μόνος του από την τουαλέτα, δίνοντας τέλος στο θρίλερ που έζησαν επιβάτες και αρμόδιοι του αεροδρομίου.
ΠΗΓΗ:imerisia.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More