Google Translator

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Χιμένεθ: "Εξαιρετικοί προπονητές και άνθρωποι Βαλβέρδε - Φερέιρα"

Στον ένα χρόνο που κάθισε στον πάγκο της ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ πρόλαβε να τεθεί αντιμέτωπος τόσο με τον Ολυμπιακό του Ερνέστο Βαλβέρδε όσο και με τον Παναθηναϊκό του Ζεσουάλδο Φερέιρα. Είναι άρα εκ των πλέον κατάλληλων να σχολιάσει αμφότερους και να μιλήσει για το σαββατιάτικο ντέρμπι στο Φάληρο.
Ο τέως προπονητής της ΑΕΚ, σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό Sentra FM, χάρισε ένα μικρό προβάδισμα στους "ερυθρόλευκους" λόγω έδρας και ρόστερ, μίλησε όμως με τα καλύτερα λόγια για τους δύο προπονητές. "Οποιοσδήποτε μπορεί να κερδίσει, αλλά ο Ολυμπιακός βάσει του ρόστερ που έχει, το οποίο και μπορεί να ανταποκριθεί και στις τρεις μεγάλες διοργανώσεις, έχει ένα προβάδισμα. Ο Παναθηναϊκός παρότι έφυγαν παίκτες όπως ο Σισέ και έχει απουσίες, αλλά και προβλήματα διοικητικά, τα οποία ταλανίζουν και την ΑΕΚ, είναι ακόμη δυνατός", υποστήριξε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός, χαρακτηρίζοντας "εξαιρετικούς στρατηγούς και ανθρώπους" τον Ερνέστο Βαλβέρδε και τον Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Στην ερώτηση για το αν ενδεχόμενη απουσία του Αριέλ Ιμπαγάσα θα επηρεάσει την εξέλιξη του αγώνα, ο Χιμένεθ είπε: "Ομάδες όπως ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός μπορούν να αγωνίζονται και χωρίς τους μεγάλους παίκτες. Εύχομαι περαστικά και καλή ανάρρωση, αλλά δεν θα καθορίσει αυτό το ντέρμπι".

Από τη στιγμή πάντως που ο Ισπανός ήταν στο ραδιοφωνικό αέρα θα ήταν παράλειψη να μην ερωτηθεί για το πέρασμά του από την ΑΕΚ. "Ήταν ένας χρόνος γεμάτος ένταση. Κάποια στιγμή είχα κουραστεί ψυχολογικά και όσο περνούν οι μέρες χαίρομαι που πήρα την απόφαση να φύγω, ήταν το καλύτερο και για μένα και για την ΑΕΚ. Νομίζω πάντως πως έχω πάντα ανοιχτή την πόρτα της ΑΕΚ, διότι χάρισα πολλά χρήματα", δήλωσε ο Χιμένεθ που προς το παρόν, όπως είπε γεμίζει τις μπαταρίες του.
ΠΗΓΗ:contra.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More